Translate

четвъртък, 31 август 2017 г.

Хамза Кан ще подпомага наши мениджъри за преодоляване на синдрома на професионалното прегаряне


Чрез превенция на бърнаут да се увеличи бизнес ефективността на компаниите

На 12.09.2017 г. в кино Арена Младост в София ще се проведе мотивационен семинар „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance). Събитието е посветено на необходимостта от въвеждането на програми за превенция на синдрома на професионалното прегаряне (Бърнаут синдром), като по този начин се намалят загубите за компаниите. По данни на Американския институт за изследване на стреса всяка година САЩ губят около 300 млрд. долара заради отсъствие от работа или намалена работоспособност вследствие на стрес, както и за покриване на разходите за медицински грижи на засегнатите. Изследване от 2013 г. показва, че за Европа тези загуби възлизат на 600 млрд. евро.
Събитието Burnout Gamble & Work-Life Balance е част от кампания, която цели да запознае с проблема работодатели, мениджъри и професионалисти и да ги провокира към корпоративно отговорно поведение. Тя е насочена към увеличаване на бизнес ефективността им чрез практики за засилване на мотивацията, удовлетвореността, предпазване от професионално прегаряне и постигане на ефективност чрез по-равностоен баланс между работата и личния живот. Кампанията е насочена и към последиците, причинени от загуба на този баланс, които пряко влияят и са много по-дълбоки, дълготрайни и струват на компаниите много ресурси. Бърнаут влияе негативно не само на здравословното, но и на емоционалното състояние, ефективността и удовлетвореността от работата.
Специален гост-лектор на мотивационното събитие ще е световно известният Хамза Кан. Той е специалист по стратегически маркетинг, предприемач, мотивационен спийкър и една от най-интересните и мотивиращи личности, които говорят по темата за Бърнаут и който е отличен с много награди за дейността си.
Burnout Gamble & Work-Life Balance е част от серия международни събития в нашия регион, посветени на интегрирането на програми за превенция на бърнаут и подобряването на работната среда за по-добър баланс между работата и личния живот.
Събитието е насочено към служители и мениджъри, за които е важно да бъдат ефективни, но и здрави, уравновесени и щастливи докато работят.
Повече информация може да се намери на официалната интернет страница на Burnout Gamble & Work-Life Balance, както и във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар