Translate

сряда, 30 август 2017 г.

Премиерната книга „Ванга. Всички рецепти“ събира над 160 предписания


Всички над 160 вълшебни билкови рецепти на Ванга за церене на всякакви болежки за първи път излизат в сензационното издание - „Ванга. Всички рецепти“, което може да откриете на книжния пазар с логото на издателство „Милениум“.
Рецептите на пророчицата са съхранени и описани от нейни близки, както и от хора, които са ги изпробвали. 
От сборника ще научите как да се предпазите или да се излекувате от диабет, тумори, болни бъбреци, подагра, сърдечни заболявания, невралгии, вируси, главоболие и още редица разпространени заболявания.
За никого не е тайна, че освен да предсказва бъдещето, да вижда миналото и да общува с отвъдния свят, Ванга умеела да посочва най-точното лекарство за всяко заболяване. И досега се носят легенди за това, че тя е била забележителен диагностик, познавала какви са симптомите на хората, преди те ги изразят гласно и им е казвала от какво точно страдат и какво им е нужно, за да се излекуват. Как е стигала до това знание остава мистерия. Някои смятат, че и тази дарба й е дадена свише и „билките сами й се откривали“. Други твърдят, че пророчицата е наследила умението от стари лечители. Така или иначе успехите на Ванга във фитотерапията са многобройни и са признати и от официалната медицина. Пророчицата без съмнение е сред най-известните и значими български лечители на ХХ век.

Във „Ванга. Всички рецепти“ ще отриете още и многообразни съвети за здравето и храненето, за привличане на богатство, щастие и късмет. Те са формулирани в кратки и ясни послания и напомнят закони, които помагат на човек не само да поддържа добра физическа кондиция, но и хармонично състояние на духа.
Любопитният сборник представя и над 70 предсказания на гадателката за България и света, повечето от които са се сбъднали. Още по-интригуващи са нейните 35 пророчества, публикувани в книгата, за близкото и далечното бъдеще на планетата и на нашата галактика. Те обхващат периода от 2018-а чак до 3797-ма година. Сред тях са контакт с извънземна цивилизация и появата на изкуствени слънца, а по-късно - тяхното избухване, което ще доведе до катаклизми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар