неделя, 11 юни 2017 г.

СИЛУЕТ загряват с „July Morning“ за фестивала „Hills of Rock 2017“Вълнуващо рок изживяване обещават от група СИЛУЕТ в края на месец юни и началото на юли. Бургаските музиканти ще свирят на двете сцени, при това за по-малко от 24 часа. Те ще станат част от две от най-яките рок събития за годината – бургаското посрещане на първото юлско слънце и пловдивския рок фест „Hills of Rock 2017“.
За поредна година "КросTаунРок", в лицето на Марияна Добрева - Велева – вокалист на бургаската банда, си партнират с Общината в организацията на големия концерт по случай July Morning в Бургас. В програмата на феста тази година ще участват и Милена Славова, група Сленг, унгарците "Roy & Adam trio", група Мерудия, Явор Велчев – Yavi и трибют бандата на Guns 'n' Roses – Brums 'n' Noises.
Група „СИЛУЕТ“ отново ще бъде част от програмата, като този път музикантите ще си партнират с друг вече традиционен за фестивала изпълнител – британецът Джърси Бъд (Jersey Budd). В рамките на джулайския концерт на Централния плаж в Бургас, СИЛУЕТ ще представят най-новите си проекти, след двугодишно отсъствие от местната сцена. При това само часове преди да станат част от друго рок събитие от световна величина – фестът „Hills of Rock 2017“.
 СИЛУЕТ ще бъдат част от третата фестивална вечер на пловдивското музикално събитие. Рок бандата ще излезе на Main stage около 18:30 часа на 1-ви юли, за да подгреят публиката за световните „Guano Apes“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар