понеделник, 26 февруари 2018 г.

Работилницата на Баба Марта ще бъде в район „Възраждане“По традиция дни преди 1 март район „Възраждане“ организира „Работилница на Баба Марта“ с участието на деца от учебните заведения в Района, кмета на район „Възраждане“ Савина Савова, преподаватели и педагогически съветници.
Тази година децата ще помогнат на Баба Марта на 27 февруари 2018 г. от  10:00 ч. до 11:30 ч. в сградата на администрацията на район „Възраждане“ на бул. „Александър Стамболийски“ 62.  След като приготвят мартениците, децата заедно с Пижо и Пенда ще украсят „Дървото на Баба Марта“  пред входа на районната администрация.
Изработените мартенички, децата и кмета на район „Възраждане“ Савина Савова ще дарят на 1 март на Дома за стари хора в  „Зона Б-5“, на Дневен център „Света Марина“, на клубовете на пенсионера и инвалида и ще украсят своите класни стаи.
И тази година на 1 март всички посетители на администрацията на район „Възраждане“ ще получат мартенички, изработени от децата с послание за здраве и дни изпълнени с радост и пролетно настроение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар