Translate

четвъртък, 6 април 2017 г.

На 8 и 9 април от 11 до 20 ч. в МОЛ Галерия Бургас ще се проведе второто издание на Изложение „Зона Здраве“



Миналата година то е посетено от над 8000 души. Положителни отзиви и очаквана с нетърпение говорят най-добре за него, подчертават организаторите от Институт за здравно образование и Национална пациентска организация.
Изложението е посветено на Световния ден на здравето - 7 април и се организира със съдействието на Община Бургас, РЗИ, РЗОК и БЧК. Целта е посетителите да получат нова и навременна информация за профилактика и лечение на различни видове заболявания, както и на място да си направят и изследвания – ехографии, съдов доплер, изследване за ХИВ и СПИН, очни заболявания, тест на теглото и др.
В изложението участват лечебни заведения, единични лекарски практики, производители на стоки и услуги за здравето и красотата, спортни школи – общо над 40 участници.
Тази година изложението разполага и със специална зала, където ще се провеждат презентации, Училища за родители и бъдещи родители.
„Здравеопазването в Бургас се надгражда всяка година, но някои неща остават скрити. И именно тук е мястото на това изложение – да покаже новите постижения, новите възможности, за които заслуга има и Община Бургас“, заяви при представянето на тазгодишната програма на изложението д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет по здравеопазване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар