Translate

сряда, 1 април 2020 г.

Любовни предизвикателства за Ненчо Балабанов в „All Inclusive“


Нова порция комедия в петък /3 април/ от 20:00ч. по NOVA

Още положителни емоции ще завладеят ефира на NOVA и този петък със сериала All Inclusive“. Нови комични перипетии и морски предизвикателства предстоят в епизода тази седмица. Със своя свеж хумор, интересни сюжетни линии, актуални теми и забавни герои, сериалът бързо се превърна в предпочитано заглавие в петък вечер. През изминалия месец „All Inclusive“ се нареди сред трите най-гледани продукции от зрителите в активна възраст /18-49 г./ у нас. А от началото на пролетния сезон, аудиторният му дял 34,8% го прави почти два пъти по-предпочетен от съдържанието на втората по гледаемост телевизия по-същото време.
В следващия епизод на сериала Христо /Ненчо Балабанов/ започва решителна борба в опит да спаси брака си с Марияна /Елена Атанасова/. Разкритият гаф от миналото заплашва да отнеме любовта на живота му и той се разкайва от цялото си сърце. След редица отчаяни и много комични опити да се сдобри с жена си, той удря на камък, а тя взима окончателно решение. За Христо остава само един изход – изцяло да стъпче егото си и да тича през глава след Марияна. Опасното преследване обещава зрелищно забавление, но кое изненадващо събитие ще преобърне трагикомичната ситуация – ще стане ясно този петък.
Много комична, но неравна битка очаква и семейство Сиромашки. Състезание по табла нагорещява страстите в комплекса, противопоставяйки умните глави, осмелили се да участват. Местният мъдър рибар Чефо /Любомир Бъчваров/ и властната тъща Евдокия /Нели Монеджикова/ кръстосват шпаги, показвайки един на друг как се губи и печели с достойнство. Чефо дава много сериозен повод за размисъл на Евдокия, който я подтиква да осмисли важни житейски решения и да погледне с други очи дъщеря си Елена /София Маринкова/ и зет си Пламен /Любен Кънев/.
В Залива на костенурките екоактивистите също се срещат с нови предизвикателства. Решени да спрат застрояването на поредния красив плаж на нашето Черноморие, те навлизат все по-дълбоко в същината на проблема и дори си създават врагове. Младежите търсят съдействие в местната община и сигнализират за защитен Черноморски вид костенурки в Залива, заради който застрояването трябва да бъде незабавно прекратено. Каква изненада ги очаква и на какво е готова Надя /Йоанна Начева/, за да помогне на приятелите си в каузата им, гледайте в петък /3 април/. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар