Translate

вторник, 24 март 2020 г.

National Geographic – Сервиз SOS 8 /10 еп. x 60 мин./


Четвъртък, 26 март от 22:00 ч.
Премиера през март

Сбъдвайки автомобилни мечти вече осми сезон, отличената с редица награди поредица „Сервиз SOS” се завръща по-мащабна и по-добра от всякога.
Любимите на всички автомобилни маниаци Фъз Таунсхенд и Тим Шоу продължават своята мисия да издирват класически автомобили с достойни притежатели. С помощта на своята хитрост и реставраторски познания тяхната цел е да измъкват извадени от движение класики без знанието на техните собственици, а после в една вихрушка от грес, мръсотия и усилен труд да върнат любимите автомобили там, където им е мястото – на пътя.
В този сезон двамата приемат най-големите си предизвикателства досега. Хронична ръжда, трудни за намиране части и повредени двигатели подлагат момчетата на изключително изпитание. Работят върху автомобили с осем десетилетия разлика в годините – от ретро туристическа кола до японска суперкола от 90-те години, от емблематичното германско спортно купе до изключително рядък британски победител в рали, а щастливите им собственици ще получат незабравима изненада. Ще има сълзи, ще има и смях, но едно нещо е сигурно – ще има някои наистина красиви коли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар