Translate

вторник, 24 март 2020 г.

Новото пролетно меню в Hell’s Kitchen България със скрити капани за топ готвачите в шоуто


Шеф Виктор Ангелов ще даде жълт картон на един от участниците, а друг ще заслужи одобрението му

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на световното кулинарно състезание ще видят как уменията на топ готвачите на шеф Виктор Ангелов ще бъдат поставени на сериозно изпитание с новото пролетно меню в Кухнята на Ада. На пръв поглед звездните ястия на шеф Ангелов са лесни за изпълнение, но се оказват с доста уловки и скрити капани за готвачите. Ще успеят ли професионалистите да се справят с атрактивните техники и емблематичните ястия в менюто, за да получат своя звезден миг на победа в състезанието, ще разберем след броени часове по NOVA. Междувременно емоциите в синята и червената кухня ще нажежават Кухнята на Ада до точка на кипене. При дамите ожесточените словесни престрелки ще ескалират и отново ще владеят ситуацията, а при сините – силното его и високото самочувствие ще поставят на кантар волята за оцеляване на мъжете в кухнята.
Миналата седмица в решаващия епизод на Hell’s Kitchen България при отборния сблъсък между сини и червени момчетата загубиха още един от своите – Мишо не успя да отвоюва мястото си в състезанието и напусна шоуто. За разлика от него романтичната му половинка Гергана с непоколебима ръка победи „лелките“ в кухнята, превърнали се вече в най-ожесточените й врагове зад печката. Как ще се развиват отношенията в червената и синята кухня и дали предизвикателството на новото меню няма да обърне отношенията им в неочаквана посока гледайте в новия епизод на Кухнята на Ада.
Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще остави без дъх не само участниците в Hell’s Kitchen България, но и зрителите на NOVA. Всички ще преглъщат. Шеф Ангелов ще направи показно как се прави паста, а на готвачите му ще им се наложи да го догонват – не само с готварски умения, но и с въображение, усет и смели комбинации. Ключова за отборната победа обаче ще бъде вярата на готвачите в собствените им способности. Кой ще се окаже най-добър в това предизвикателство и ще има ли неочаквани обрати ще разберем скоро?
Стресът и напрежението в двете кухни на Hell’s Kitchen България ще ескалира, когато готвачите започнат да изпълняват поръчките в ресторанта. Новото пролетно меню на шеф Ангелов ще предизвика най-неочаквани емоции в тях. Едни ще са в ступор, други ще се главозамаят, трети ще загубят смисъл, а една от дамите ще мисли, че всички в кухнята са глухи. При сините старите конфликти отново ще пламнат, но този път с още по-остри думи и преки заплахи. Взривоопасната ситуация в Кухнята на Ада ще опъне нервите на шеф Ангелов до крайност и търпението му ще е на ръба. Кой ще получи жълт картон и последно предупреждение за оставане в шоуто ще разберем от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA.
Гледайте шоуто всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар