Translate

вторник, 24 март 2020 г.

DARA с втора поредна победа в „Като две капки вода“


Три български семейства бяха първата виртуална публика на любимото шоу за имитации

С образа на руската денс звезда Zivert, DARA завоюва втора поредна победа в „Като две капки вода“. Младата певица успя да се справи с предизвикателствата на руския език, получавайки категоричното одобрение на журито и колегите си.  
„Когато вие не можете да дойдете, „Като две капки вода“ идват при вас!“, с тези думи водещите поздравиха първата виртуална публика в шоуто, представена от три български семейства. По време на предаването те имаха възможност да подкрепят звездите и да споделят емоциите на екипа.
Тази седмица почитателите на шоу №1 за преобразявания в България отново могат да се регистрират за „виртуалната публика“ на предаването, изпращайки видео, записано със своето семейство, с което са останали вкъщи, което пресъздава емоциите им от любимото шоу. С него те трябва да убедят екипа на шоуто, че именно те заслужават това уникално преживяване. Видеата се регистрират на специално създадена платформа. Всяка седмица семействата с най-атрактивни видеа ще бъдат част от „Като две капки вода“, включвайки се в реално време от домовете си в ефира на NOVA.
Култови български и световни изпълнители бяха в центъра на имитациите в „Като две капки вода“ през изминалата вечер. За първи път в историята на шоуто Фънки покани Хилда на танц - поводът беше изпълнението на Фики в ролята на Ерос Рамацоти. „Дълбоко ме впечатлява колко се стараеш за образи, които са много далече от теб“, сподели Юлиан Вергов след убедителното представяне на певеца. В ролята на Ирене Кара – певицата, изпяла един от най-запомнящите се саундтракове /Wanna feeling – Flashdance/, влезе Луна. Бохемското настроение на Чочо Владовски и група „Тангра“ представи JJ, който се върна в безгрижните години.  Galia донесе суинг и романтика с присъствието на носителката на 13 награди „Грами“ - Елла Фитцджералд. „Успя да направиш една изключително трудна задача. За мен това е най-добрият ти образ досега“, заяви българската кралица на джаза Хилда Казасян. Тото се превърна в истинско материално момиче с песента Material girl на Мадона, а  Димитър Маринов направи стъпка към рап музиката с руския хитмейкър Nebezao. Анди се озова в импровизиран дует с Етиен Леви по време на  имитацията и песента Baile Fervorso. Маги Джанаварова направи истинско шоу в образа на Точно Токмакчиев и емблематичната за 90-те Sweet Chalga Time. 
Тото ще бъде член на триото на Братя Мангарян, а Маги Джанаварова ще извиси глас като Монсерат Кабайе. Луна ще оглави Europe, а Анди ще вземе един от хитовете на Тита. JJ ще се върне към женските образа с Ариана Гранде, а Galia ще бъде самата DARA. Димитър Маринов ще бъде Scatman, а Fiki ще запее една от най-популярните балади на Mettalica. Победителят за вечерта DARA също ще се отправи към рока с образа на Аксел Роуз. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар