Translate

вторник, 31 март 2020 г.

“Пълмед“ с допълнителни часове за пробовземане за диагностика на covid-19.


Записване и онлайн

Във връзка с големия интерес към тестване с PCR метод за наличие на коронавирусна инфекция в медицински комплекс „Пълмед“, лабораторията на лечебното заведение обявява допълнителни часове за пробовземане.
От 10:00 до 12:00ч. и от 13:00 до 15:00ч. от понеделник до събота, всички, които желаят да извършат диагностика за covid-19 с PCR метод може да го направят в специално обособено за целта място, извън лечебното заведение в кабината зад Аптека „Пълмед“, по възможност с предварително записване на тел. +35932 607 300.
Всеки който желае да се тества може да запази своя час за пробовзимане и онлайн  през платформата на Superdoc.bg - https://superdoc.bg/lekar/laboratoria-corona-virus
Лабораторията в „Пълмед“ разполага с автоматичен екстрактор за обработка на ДКЦ и РНК проби. Заедно с останалата съвременна апаратура в структурата медицинският комплекс гарантира по-бързата обработка на тестовете за covid-19 чрез PCR метод и съответно по-бързите резултати за пациентите и гражданите, които самостоятелно извършват тестване за наличие на инфекция до 48ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар