Translate

понеделник, 23 март 2020 г.

Голяма изненада за двойките в „Един за друг“


В седмицата на обратите всички продължават напред в надпреварата

„Един за друг“ поднесе поредната изненада в седмицата на обратите и двойките в предаването остават осем поне още седмица. Участниците не подозираха какъв обрат ще им поднесе приключението и както винаги дадоха най-доброто от себе си по време на изпитанията.
Играта започна с предизвикателството на мъжете, които трябваше да покажат на какво са способни в името на сигурността на своята любима. Жените бяха оковани за стълб, а задачата на половинките им беше да ги спасят като проявят не само бързина и съобразителност, но и мъжка доблест. Тайната на изпитанието се оказа и единственият полезен ход на мъжете – да предпазят партньорките си като застанат между тях и силната струя вода. Точно половината от тях се оказаха истински кавалери, които се жертваха, за да спасят дамата на сърцето си.
На жените се наложи да се върнат на училищната скамейка за тяхното изпитание, в което трябваше да отговорят на поне 4 от 6 въпроса от различни области, предварително подбрани от мъжете. Всеки грешен отговор криеше различни последствията за силните половинки. Жените показаха високо ниво на обща култура, като и този път зрителите станаха свидетели на много забавни моменти. Крайният резултат отреди първата номинирана двойка да бъде Калина и Емил. Без да подозират какво им готви Емо Чолаков, те се амбицираха и показаха на какво са способни по време на отборното предизвикателство.
В него двойките трябваше да възпеят любовта като се включат в най-новото музикално шоу на NOVA „Влюбеният певец“, създадено само и единствено за тях. Всички имаха за задача да изберат най-подходящия любовен дует и да заложат не само на вокалните си способности, но и на атрактивно изпълнение. Жури в този конкурс бяха самите участници, а най-малко точки получиха Димитър и Доротея. Предвид обстоятелствата обаче не им се наложи да се изправят на елиминация срещу Калина и Емил.
Какво още очаква участниците и как ще се справят с поредната доза предизвикателства и изненади, не пропускайте да разберете в събота и неделя, 28 и 29 март, от 20.00 ч. по NOVA!

Няма коментари:

Публикуване на коментар