Translate

неделя, 22 март 2020 г.

Рая Пеева: Образът на Ирина тепърва ще се разгръща в „Ягодова луна“


В следващия епизод на сериала предстои обрат за амбициозната журналистка

В студиото на „Събуди се“ по NOVA тази сутрин актрисата Рая Пеева изненада зрителите на „Ягодова луна“  с новината, че в предстоящия епизод на сериала във вторник /24 март/ от 22:00 часа в живота на героинята й Ирина ще настъпи сериозен обрат. Амбициите на младата журналистка ще я доведат до голям емоционален срив. Рая разкри още, че образът на Ирина тепърва ще търпи голямо и много вълнуващо развитие, и феновете на сериала ще я виждат все по-често на екран.
„Ирина е изключително повлияна от болно амбициозната си майка Ваня /Албена Колева/, която държи дъщеря й да е най-добрата във всичко, в което самата тя не е успяла. Това оказва голяма тежест върху героинята ми. От части заради това тя развали отношенията си с Георги. Двамата са във връзка-пожар и сега предстои да видим дали ще преодолеят това препятствие и дали ще успеят да съхранят отношенията си.“ – добави още Рая Пеева и обеща, че отговорите на тези въпроси ще станат ясни още в предстоящия епизод.
Среща между Чавдар /Деян Донков/ и Светла /Стефка Янорова/ ще повдигне много интересни теми. Чавдар ще направи неочаквано предложение към Светла, което обаче няма да изненада самата нея. Ще остане загадка дали тя ще приеме, но думите му ще върнат и двамата към истории от миналото, които ще дадат нов поглед върху отношенията помежду им, разкривайки тайните намерения на единия от тях.
В следващия епизод на сериала Цвета /Невена Бозукова/ ще направи смела крачка към среща, която е чакала от години – именно тази с бившия си любовник Ангел /Христо Мутафчиев/. Ще успее ли Цвета да стигне до него? Какво ще му каже и ще поиска от Ангел? Каква ще бъде реакцията на г-н Генчев? Ще станат ли ясни нелегалните схеми, които са извършвали преди години и защо тя е прекарала няколко години от живота си в затвора? – всички отговори зрителите на NOVA ще разберат в „Ягодова луна“ във вторник  от 22:00 часа!

Няма коментари:

Публикуване на коментар