Претендентката за титлата
MasterChef и носителка на Мисис България 2017 г. Анна Стефанова гостува в
студиото на "Тази събота", за да сподели историята на любовта си към
храната. Тя се заражда, когато е била малка като наследство от своя дядо.
По-късно преминава курс по сладкарство, с който разширява знанията си, а в
момента с удоволствие практикува любимото си хоби - работата с шоколад и
създаване на бутикови бонбони. Така прекарва забавно времето с двамата си малки
синове в домашни условия. Обича много да готви месо, приготвя отлично
морски дарове, но не ги консумира.
Анна сподели, че
MasterChef е сбъдната мечта за нея. Отдавна е обмисляла да се включи в
кулинарното предизвикателство, но чак сега е събрала смелост да кандидатства. И
допълни, че предизвикателството я е притеснило в началото, когато за първи път
се е представила пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу,
а тяхната оценка приема като голям комплимент. Анна смята, че всички
участници представляват силна конкуренция, но оценява високо таланта на
Виолина. Тя сподели пред Диана Любенова, че всички са единни и от кулинарната
битка в най-голямата кухня на България са се зародили много приятелства.
Целият разговор можете да
видите тук - https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/misis-balgarija-2017-anna-stefanova-masterchef-e-edna-sbadnata-mechta.html
В рубриката "За
ненаситните" на masterchef.btv.bg Chef Петър Михалчев показа бърза рецепта
за приготвянето на октопод с минимално количество на изхвърлени остатъци.
Необходимите съставки и
стъпки можете да видите тук -https://masterchef.btv.bg/video/za-nenasitnite/mastarklas-s-chef-petat-mihalchev-barza-recepta-za-prigotvjane-na-oktopod.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар