Translate

неделя, 2 февруари 2020 г.

FOX Life - Майк и Моли


Понеделник – петък от 18:00ч.
Сезон 5 – от 4 февруари; сезон 6 – от 19 февруари
Премиера за канала

„Майк и Моли“ е комедия за двойка от работническата класа в Чикаго, която открива любовта точно, когато всеки от тях смята, че му е предопределено да остане сам. Полицай Майк Бигс е добросърдечно ченге, което открива перфектната половинка в лицето на Моли Флин, бивша начална учителка, сега амбициозен писател с неукротим дух.
Майк и Моли все още изживяват медения си месец като младоженци, но през първите няколко години от връзката им двамата имат неочаквани препятствия. Едно от тях със сигурност е животът под един покрив в родната къща на Моли с устата ѝ майка и нейния дразнещ съпруг.
Когато Майк не е вкъщи, за да споделя дома си с новото семейство, той е на работа, където дели една кола със своя най-добър приятел и партньор полицай Карл Макмилън, който се преструва на „кораво“ чикагско ченге, но всъщност е точно обратното. Приятелството на двамата не би било същото без Самуел – сенегалски сервитьор, чиято храна винаги засища полицаите. Не бива да се пропуска и майката на Майк – Пеги – свадлива старица, която иска да си го върне обратно.
В ролите:
Били Гардел, Мелиса Маккарти

Няма коментари:

Публикуване на коментар