Translate

събота, 15 февруари 2020 г.

Карготек България с две награди от конкурса за налагане на работодателска марка Employer Branding Awards 2020


Карготек България, центърът за бизнес споделени услуги на финландската Cargotec /Nasdaq Helsinki: CGCBV/, глобален лидер в предоставянето на високотехнологични услуги и решения за обработка на товари, спечели две награди в годишния конкурс за налагане на работодателска марка Employer Branding Аwards 2020.
На специална церемония в София Карготек България бе отличена с първо място в категорията “Отлична офис среда” /Excellence in Office Space/ за своя офис в София и за програмите си за здраве и безопасност на служителите. Някои от програмите включват редовни обучения за служителите по здравословна и безопасна работна среда, създаване на екипи от служители доброволци за първа помощ и евакуация, комитет по работните условия, дефибрилатори в офиса и др. Компанията получи отличие и в категорията “Технология на годината в човешките ресурси” /HR Technology of the Year/ за глобалната си обучителна платформа LEARN. Платформата предоставя над 1000 обучителни модула и материали за служители на “Карготек” в 47 държави.
“За мен е чест да приема тези награди от името на “Карготек България.Това признание е за всички наши служители, без които успехът ни като бизнес до момента не би бил възможен. Ние сме финландска компания с уникална корпоративна култура и за нас е изключително важно да осигуряваме на нашите служители най-добрата работна среда и да им даваме възможности за обучение и професионално развитие ”, каза Миклош Шмит, директор на “Карготек България”. 
Конкурсът Employer Branding Awards се организира от b2b media и отличава личности и компании за постижения в налагането на работодателската марка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар