Translate

четвъртък, 13 февруари 2020 г.

„Смени жената“ с нова доза семейни приключения по bTV

Зрителите могат да проследят сблъсъка на различията всяка сряда

Eдин от най-драматичните и забавни риалити формати„Смени жената“, ще предложи нова доза емоции в ефира на bTV от 26 февруари. Всяка сряда от 21.00 часа невероятни и интересни размени ще бъдат повод за сблъсъците на различните модели за семейно щастие. 28 двойки – от популярни личности до обикновени хора, ще се впуснат в най-щурото семейно приключение, за да погледнат на своето семейство от друг ъгъл.
Социалният експеримент “Смени жената” е уникален шанс за всяко семейство да изпробва коренно различен начин на живот и да поживее в друга реалност, без да прави радикални промени. След една седмица жените ще се върнат към своето ежедневие и ще преценят дали има нужда да променят нещо в бита си и взаимоотношенията, за да бъде семейството още по-щастливо.
Участниците ще се противопоставят освен със семейните си навици и ценности на битово ниво, но и с различната си философия за живота. Всяко едно от семействата във формата има своя собствена теория за личното щастие. Този сезон градивната промяна отново ще бъде във фокуса на новите семейни приключения в „Смени жената“ по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар