Translate

сряда, 29 януари 2020 г.

„Световната PR Революция“ - оглави класацията по продажби в „Гринуич“


Книгата на Максим Бехар /световно признат PR експерт и мениджър на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc./ оглавява топ 10 на най-търсените заглавия за изминалата седмица.
Тя бе представена от  д-р Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България, проф. Любомир Стойков, PR и медиен експерт, и Виктория Бисерова, управител на издателство „Ентусиаст“, което издава книгата у нас.
„Световната PR революция“ първоначално излезе в САЩ, където постигна впечатляващ успех. Книгата съдържа мнения на 100 от най-известните PR експерти от 65 страни от 6 континента и е определяна за една от най-добрите в света в областта на PR-a.
В продължение на две седмици книгата бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com.
В България тя излезе в края на 2019г. и първият ѝ тираж бе изчерпан за по-малко от месец. Сега  може да бъде закупена онлайн от сайта на издателство „Ентусиаст“, както и от официалната страница на книгата. Предлага  се и в книжен център „Гринуич“, както и в някои от големите вериги книжарници в страната – Orange, Booktrading, Ciela и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар