Translate

вторник, 7 януари 2020 г.

LG дава поглед към кухнята от бъдещето на CES с развиващaтa се InstaView технология


С лед за коктейли и ThinQ, умните хладилници на LG за 2020 ще направят подготовката на храна и напитки още по-лесна, удобна и със сигурност по-забавна

LG Electronics /LG/ са решени да впечатлят посетителите на CES® 2020 с два нови умни хладилника: LG InstaView с Craft Ice™ и второ поколение LG InstaView ThinQ™. С добре помислени функции за забавление у дома и още по-добро потребителско изживяване, тези революционни InstaView хладилници ще се превърнат в основния кухненски уред – още по-удобен и приятен за ползване. Технологията InstaView на LG прави възможно надничането в хладилника без отваряне на вратата чрез прозрачния панел, който също позволява търсенето на рецепти и гледане на видеа.
Спечелилият награда за иновации на CES 2020 InstaView с Craft Ice ще е помощник на потребителя в забавлението на гости. Това е първият хладилник в света с ледогенератор, който произвежда сферичен лед, топящ се много по-бавно от обикновения. С 5 см. в диаметър, кръглият лед се топи по-бавно от обикновени ледчета и запазва вкусовете и температурате за по-дълго. Вече наличен в Съединените щати, LG ще предлага InstaView с Craft Ice и на други пазари през 2020.
През 2020, LG ще ъпгрейдне най-харесваните InstaView хладилници с второ поколение ThinQ технология. Когато потребителите поставят или извадят хранителни продукти от хладилника, включително Door-in-Door® и чекмеджетата за зеленчуци, ще бъдат проследявани от силно развита система за наблюдение с изкуствен интелект, която в реално време следи какво има в хладилника във всеки момент. С тази информация, новият LG InstaView ThinQ ще може да предлага на потребителя какво да сготви на базата на наличните продукти. Новата по-умна технология ще може да предупреди, че даден продукт е на привършване и да предложи опции за повторното им купуване много преди потребителя да разбере, че няма яйца.
По-умният прозрачен панел на LG InstaView за 2020 прави много повече от това да позволи на потребителя да надзърне в хладилника без да го отваря. Втората функция на панела е 22-инчов дисплей, който позволява да сърфирате в интернет или да гледате видео-рецепти само с помощта на Wi-Fi, без допълнителен телефон или таблет.
И двата LG InstaView модела представени на CES ще предлагат проактивно потребителско обслужване, захранвано с изкуствен интелект и ThinQ технология. Услугата позволява на потребителите персонализирана помощ, за да използват пълния потенциал на техните уреди и предупреждава своевременно за възможни проблеми. Например, една от функциите следи хладилника постоянно и изпраща известия през ThinQ приложението, ако има необичайно увеличение на температурата или пък филтърът за вода има нужда от смяна.
 „Нашата цел на CES 2020 е да покажем какво е възможно в кухните от бъдещето с LG InstaView хладилници и изкуствен интелект. С технология, която бързо превръща скучни бели кутийки във вълнуващи машини, които могат да създават сферичен лед, да планират вечерята
и да правят списъци за пазар, нашите високотехнологични хладилници с ThinQ са създадени за потребители, които оценяват всяка помощ, която могат да получат в кухнята,“ казва Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Няма коментари:

Публикуване на коментар