Translate

вторник, 7 януари 2020 г.

Новите CordZero прахосмукачки на LG са снабдени с Power Drive приставка, за да предоставят блестяща чистота по лесен начин


LG демонстрира невероятно представяне, ново поколение удобство, спестяване на време и енергия на CES 2020

LG Electronics увеличава залога на CES 2020 с нови почистващи уреди без кабели с нови възможности. LG CordZeroThinQ A9 Stick Vacuum осигурява ефективно почистване на суха и мокра повърхност от едно устройство тип пръчка, докато новият CordZeroThinQ Robotic Mops комбинира робототехниката и знание на LG в компактен пакет, който може да премахне дори най-трудните за премахване мръсотии.
Собствената технология на LG Power Drive MopTM превръща CordZeroThinQ A9 и CordZeroThinQ Robotic Mobs в перфектните инструменти за поддържане на безупречно чисти подове. Благодарение на усъвършенстваната автоматична система за водоснабдяване, двете бързо въртящи се подложки за моп винаги имат точното количество вода за почистване, без да оставят локва зад себе си. За да могат да се съобразят с различните видове настилка и сила на почистване, потребителите могат сами да изберат да увеличат, намалят или напълно да изключат потока на вода.
С напълно сменящи се дюзи LG CordZeroThinQ A9 може лесно да се превключи от прахосмукачка към моп и отново. Накрайникът на захранващото устройство премахва прах от килими и твърди подове с мощно засмукване благодарение на Smart Inverter Motor ™ на LG. Същият този мотор осигурява страхотни резултати при използване като моп, когато се използва с приставката за моторно захранване. Контрол с едно докосване, две бързо сменящи се батерии и подвижни, миещи се филтри повишават ефективността на този уред с двойна функция. Включена мулти-тип зарядна стойка предлага удобно презареждане и съхранение на място както за вакуума, така и за аксесоарите. Собствениците на оригиналния CordZeroThinQ A9 могат просто да закупят ъпгрейд комплекта на Power Drive Mop, който включва накрайници за дюзи и мопове.
-LG CordZeroThinQ Robotic Mop извежда автоматичното почистване на пода на друго ниво с мощния си двоен въртящ се моп, подобрен с технологията Dual Eye™. Регулируем за работа в три режима, количеството вода може да се контролира за всяка задача за почистване. По-тихи от хладилник, когато се използват, останалите членове на семейството дори няма да знаят, че работи през повечето време. Със своята предна камера Dual Eye, CordZeroThinQ Robotic Mops може точно да разпознае околностите си, за да избегне сблъсъци с домакински мебели и домашни любимци. Чрез достъп до My Zone чрез приложението LG ThinQ,
потребителите могат да определят кои конкретни зони от къщата да бъдат почистени.
-Собственици, които притежават CordZeroThinQ R9 Robotic Vacuum могат да свържат двете устройства чрез Wi-Fi мрежата, за да създадат още по-умен дом, който да е повод за завист у съседите. Веднъж приключил почистването R9 дава сигнал на мопа с информация за зоните, които имат нужда от още почистване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар