Translate

понеделник, 27 януари 2020 г.

bTV Lady празнува 8-ия си рожден ден с хитови продукции


Изкуство, мода, любов, история, храна… Всичко това и още в ефира на bTV Lady

На 28 януари bTV Lady отбелязва 8-ия си рожден ден. По този повод любимата на много българки телевизия ще зарадва зрителите си с ново и разнообразно съдържание от цял свят.
Поводът за празнуване започва още в първите дни на януари. „Клодени съмнения” направи своята премиера по bTV Lady на 4 януари от 23.00 часа. В него, Маги, булката беглец, преоткрива себе си, попадайки в капана на заснежена хижа, заедно с баба си и старата си любов. 
Темите за красотата, грижата за жените и здравето също ще завладеят ефира на bTV Lady през януари. Освен новия сезон на „Топ модели”, който се излъчва всяка събота от 19.00 часа, една изцяло нова риалити програма ще разкрие тайните на добрия външен вид. От 6 януари всеки понеделник и вторник от 15.00 часа, зрителите на bTV Lady ще могат да гледат „Тайните за красотата от Холивуд”. 
Номинираният за праймтайм награда „Еми” минисериал – „Кралиците на мистерията”, ще вълнува почитателите на криминалния жанр от 18 януари в 23.00 часа. Минисериалът проследява забавните приключения на Бет, Кат и Джейн Стоун, три сестри, пишещи за престъпления, и 28-годишната им племенница, детектив сержант Матилда Стоун. Използвайки своите познания за престъпността - реални и измислени, те разрешават криминални случаи в живописното английско село Уайлдмарс.
Любителите на пътешествията ще могат да се потопят в света на „Долче вита”. Всяка неделя от 14.45 часа документална поредица ще пренася зрителите в невероятни дестинации по целия свят. Изкуство, мода, бижута, история, храна… Всичко това и още в ефира на bTV Lady.

Няма коментари:

Публикуване на коментар