Translate

вторник, 3 септември 2019 г.

FOX CRIME - Убийства в Мидсъмър - сезон 11


От 6 септември, Петък от 22:00 ч.
Премиера за канала

Сериалът е базиран на популярните и награждавани детективски романи на писателката Каролайн Греъм. Поредицата е изпълнена с изнудване, интриги, измами, изневери и убийства, които се случват в привидно идиличният окръг на Мидсъмър. Всички те биват разкривани от инспектор Барнаби.
Участват:
Джон Нетълс;
Джейсън Хюз.

FOX CRIME - Частни детективи - сезон 3


От 3 септември, Вторник от 22:00 ч.
Премиера за България

В третия сезон на сериала Анджи се озовава зад решетките, след като е подмамена да открадне секретна правителствена информация. За да излезе на свобода, тя трябва да разчита само на своя доверен партньор Мат Шейд, с който трябва да придобият откраднатата информация и да я оневинят. Със своите силни и слаби страни и с вярната асистентка Зоуи Чоу, Шейд и Анджи ще се опитат да си възстановят репутацията.
Участват:
Джейсън Прийстли като Мат Шейд;

Синди Сампсън като Анджи Евърет.
 

FOX - Семейство Симпсън, Сезон 28


От 3 септември, всеки делник от 00:50 часа
Премиера за България

Господин Бърнс организира „Игри на глада“ в Спрингфийлд и децата в града трябва да се бият едно срещу друго. Въображаемият приятел на Лиса започва да ревнува от истинските ѝ приятели, а в Спрингфийлд избухва голям пожар и градът бива опожарен до основи.
И в този сезон участват редица гост-звезди, сред които Тараджи П. Хенсън, която играе една от главните роли в популярния сериал „Империя“, световният шампион по шах Магнус Карлсен, актьорът и комик Дрю Кери, комедиантката Сара Силвърман, носителката на „Оскар“ Алисън Джани и други.