Translate

събота, 14 декември 2019 г.

Лидл България получи отличието TRUE Leader в годишната класация на ICAP България


Лидл България бе отличена в категория „Търговия на дребно“ в инициативата TRUE LEADERS на ICAP България сред най-добрите компании в страната. Инициативата отличава компании, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличение на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност. Според официално публикувани данни, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.
„Тази награда е доказателство за успеха на нашия бизнес модел и за доверието и оценката на нашите клиенти. Щастливи сме, че за по-малко от десет години успяхме да постигнем наистина добри резултати в България и да получим десетки отличия. Съвсем отговорно мога да кажа, че зад всяка награда и всяко постижение на компанията стоят нашите служители - близо 3000 души, които със своята ангажираност, професионализъм и отдаденост ежедневно допринасят за нашия успех и превръщат Lidl в една от най-обичаните и предпочитани вериги“, заяви Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.
За 7-ма поредна година ICAP Bulgaria отличава водещите компании в България. Организацията е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни и бизнес услуги в Югоизточна Европа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар