Translate

понеделник, 9 декември 2019 г.

Световен Java експерт гостува на Мусала Софт


Шампионът по езика за програмиране Java Мохамед Таман изнесе специална лекция за служителите на Мусала Софт, разкриваща тънкостите при преминаването към работа с най-новата му версия.
Мохамед Таман е старши архитект в голям брой проекти и софтуерен консултант с над 20-годишен опит с Java. Признат е за един от най-големите специалисти в обществото на програмистите, работещи с този език, автор е на 3 книги по темата и е редовен участник в престижни международни конференции.
По време на лекцията си „Миграция към най-новите версии на Java EE и Java SE“ Мохамед Таман сподели: „Миграцията към най-новите версии може да бъде объркваща, тъй като те предоставят нови и променени възможности. Но, ако човек ги познава много добре, работата му ще се улесни многократно, обещавам ви“.
Египетският програмист гостува за пръв път в България като част от програмата „Meet the masters“, която дава възможност на служителите на Мусала Софт да получат знания от световно признати специалисти. Таман е седмият лектор по програмата, като преди него лекции за Мусала Софт водиха Питър Кринс, Скот Ву, Анхел Меденила, Себастиан Дашнер, Даниел Хюлм и Минко Гечев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар