Translate

понеделник, 9 декември 2019 г.

Македонската комедия „Преспав“ завладява bTV Comedy от 16 декември


Сериалът с участието на Яна Маринова ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 часа

От 16 декември, зрителите на bTV Comedy ще могат да се забавляват с македонския ситком „Преспав“. Всеки делничен ден от 17.00 часа, комедията с балкански привкус ще гарантира доброто настроение на феновете на комедийния канал.
„Преспав“ е най-гледаният и най-популярен сериал, който досега е сниман в Северна Македония. Излъчва се от 2016 г. насам, като вече има заснети 3 сезона. Сюжетът разказва историята на трима братя, които отварят пансион в преспанския регион с евросредства. Пансионът е метафора на реални събития в страната (политически и обществени), в който се сблъскват балканският манталитет с евростандартите, за които е получена субсидията.
В комедията участват едни от най-изявените македонски актьори като Владо Йовановски, Йелена Йованова, Тияна Дапчевич и Игор Ангелов. В третия сезон към актьорския състав се присъединява и българската актриса – Яна Маринова. Продуцентите на сериала "Преспав" са впечатлени от играта ѝ в сериала "Връзки", който зрителите познават от ефира на bTV и я поканили да участва. "В Македония отидох по покана на македонските продуценти на сериала "Преспав". Той разказва за един семеен хотел, където се развихрят едни култови интриги, заради субсидии, заради европейски бонуси, всичко, което се случва и в България. Моята героиня се казва Преслава…Снимките по сериала бяха страхотно изживяване. Изключително много се забавлявахме с екипа. Дори някои от забавните ситуации, които се случваха между нас бяха използвани след това и в сериала ", споделя Маринова в предаването Cool…T по
bTV.
Как и дали героите ще успеят да избягат от балканското си мислене и дали ще успеят да спазят стандартите, необходими за получаване на средствата, зрителите ще могат да разберат всеки ден от 17.00 часа по bTV Comedy.

Няма коментари:

Публикуване на коментар