Translate

понеделник, 2 декември 2019 г.

Историята на Пабло Ескобар оживява в ефира на bTV Action


Новият сериал „Наркос“ представя основаването и разрастването на кокаиновата империя в Колумбия и САЩ

От 3 декември /вторник/, в 20 часа, в ефира на bTV Action ще започне излъчването на хитовия американски сериал „Наркос“/(Narcos, сезони 1, 2 и 3/, който разказва за живота на наркобоса Пабло Ескобар и началото на неговата империя.
В края на 70-те години на миналия век Ескобар е бил утвърден търговец на незаконни стоки като алкохол и цигари в Меделин. А след това с Матео Морено, чилийски изгнаник и подземен химик, започват да разпространяват кокаин в Съединените щати. Това води до голям поток от щатски долари към Колумбия и ескалиращо насилие. Затова американците изпращат група от Организацията за борба с наркотиците, за да се справи с проблема.
В сюжета на сериала са вмъкнати автентични персонажи и събития, както и документални кадри. Интересен факт е, че наркобаронът дарява пари на болници и църкви, както и на програми за хранителни помощи за бедните колумбийци, като така си спечелва прозвището Робин Худ и уважението на хората, въпреки незаконите си деяния.
Главната роля на Пабло Ескобар в сериала се изпълнява от Вагнер Моура, номиниран за най-добър актьор в телевизионна драма на наградите „Златен глобус“ през 2016г, заради ролята си в продукцията. Другите главни актьори в сериала са Педро Паскал, Бойд Холбрук и Паулина Гайтан. Благодарение на добрия актьорски състав, сериалът е номиниран за „Най-добър телевизионен сериал“ в категория „Драма“ на наградите на „Златния глобус“ през 2016 и за „Любим драматичен сериал“ на престижния американски конкурс „People's Choice Awards“ през 2017.
Всеки делничен ден от 20ч. в ефира на bTV Action, зрителите могат да следят историята на Пабло Ескобар и неговата наркоимперия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар