Translate

понеделник, 9 декември 2019 г.

Династията на „Медичите“ завладява ефира на bTV от 16 декември


Историческата семейна драма ще се излъчва всеки делничен ден от 22.30 часа

От 16 декември хитовата продукция на Rai 1 – „Медичите“, завладява ефира на bTV. Всеки делничен ден зрителите ще могат да надникнат в живота на една от най-популярните италиански фамилии. Известни като банкерите на папата, те притежават най-голямата банка в Европа през Ренесанса. Историческата семейна драма ще принесе зрителите във Флоренция в началото на 15 век, за да се потопят в аристократичния свят на семейните ценности, интригите, любовта, политиката и религията.
Джовани де Медичи е богат банкер, който представлява една от най-важните политически сили във Флоренция. Той има план как да увеличи семейната си власт като сключи споразумение с Римската църква. Избирането на нов папа предстои и Джовани изпраща синовете си Козимо и Лоренцо в Рим, за да насърчат избора на кандидат, близък до семейството му. След като кандидатът на Медичите е избран, банката им придобива несравнима икономическа сила.
Двадесет години по-късно, Джовани е убит мистериозно, а Козимо и Лоренцо се опитват тайно да разследват смъртта му. Политическата обстановка в града е напрегната от заговорите срещу могъществото на семейство Медичи и тяхната визия за бъдещето на Флоренция, която по-късно ще доведе до Ренесанса, е застрашена.
Кой ще наследи династията и как продължава вълнуващата историята на фамилия Медичи? Гледайте епизодите всяка вечер от 22.30 часа по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар