Translate

неделя, 1 декември 2019 г.

Boomerang – Зимен маратон


Grizzy & The Lemmings – Сезон 2
Всеки ден от 16.20ч.

Къщата на горския рейнджър е единственото място на човешка цивилизация в средата на дивата природа. Когато рейнджърът е на път, мечка на име Гризи смята, че къщата на рейнджъра е негова територия, с оглед на това, че мечките седят на върха на хранителната верига. Той обаче не е сам, защото група малки създания, наречени леминги, също населяват къщата на рейнджъра, когато него го няма. Тъй като Гризи и лемингите не са достатъчно цивилизовани, за да живеят заедно в мир, къщата е постоянно бойно полето.
В един от епизодите, рейнджърът е оборудвал къщата си с ултра ефективен детектор за вредители, способен да усети присъствието на всеки натрапник. Когато се случи това, той го гони, излъчвайки вълна, която инструктира мозъка на съществото да напусне веднага. Така Гризи и лемингите вече не могат да влязат на любимото си място. Гледай и виж какво ще се случи.

Зимно веселие със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“
Всеки уикенд от 10.00ч.

Всеки уикенд ще се излъчват по два тематични филма един след друг, а от 21 декември започват цели маратони („Шоуто на Том и Джери“, „Спокойно, Скуби-Ду!“ и Scooby-Doo & Guess Who?)

Няма коментари:

Публикуване на коментар