Translate

понеделник, 9 декември 2019 г.

Поддържайте въздуха в дома си чист


С пречиствател за въздух ще постигнете най-добър ефект. Новият LG PuriCare AS60GDWV0 е малък и компактен, подходящ за всяко пространство. Благодарение на въртящата се на 360 градуса глава, той пречиства цялата стая, независимо къде е поставен. С трите си нива на защита, пречиствателят филтрира всякакви вредители на въздуха, включително газовете, които се отделят при горене на свещи.
Винаги подрязвайте фитила
Често фитила на свещите е много дълъг при първоначално запалване, което допринася за отделяне на повече вредни газове във въздуха. Най-лесно е още при купуване да го срежете до дължина не повече от половин сантиметър. Така той ще гори заедно с восъка и във въздуха ще се отделят по-малко вредни частици.
Ограничете времето за горене
Не дръжте запалените свещи за повече от час. След като ги загасите, ги оставете да изстинат и чак тогава ги палете наново. Това, което ще ви помогне да усетите кога е време за „почивка“ на романтиката е и пречиствателят, който постоянно показва нивата на замърсяване, което би ви напомнило, че въздухът се влошава и е време да загасите любимата свещ.
Така ще можете да продължите зимната си приказка без опасения за здравето и в най-доброто ви коледно настроение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар