Translate

събота, 14 декември 2019 г.

Как да осигурим чист въздух вкъщи за нас и нашите деца?


Да предпазим дома си от замърсявания на въздуха звучи почти невъзможна задача в днешно време, особено ако живеем в голям град. Проучвания показват, че въздухът у дома е от 2 до 6 пъти по-мръсен, от колкото навън. Тези стойности варират, когато температурите паднат и проветряваме все по-рядко. Дори и да сме изчистили праха от всяко кътче и сме минали внимателно пода с прахосмукачка, във въздуха все още има малки прахови частици, химикали от козметични продукти и почистващи препарати.  Има ли начин да осигурим чист въздух у дома за нас и нашите семейства?
Пречиствателите за въздух LG PuriCare са перфектното решение за всяко пространство. Те са компактни, вписват се във всяко интериорно решение, контролират се от мобилен телефон и осигуряват чист въздух в целия дом, независимо къде са поставени. Но подходящи ли са за бебета?
За бебета и деца е от особено значение да израстват в среда с чист въздух, тъй като те са най-застрашени от замърсяванията в него, особено ако в дома има и домашен любимец. Тяхната имунна система е крехка и трябва да се полагат усилия, за да ги предпазим от болести. Според изследвания, използването на пречиствател води до много ползи за здравето. Застоелият въздух у дома лесно може да се превърне в преносител на вируси и бактерии. С LG PuriCare сте сигурни, че въздухът, който дишате, е свеж и чист.
Във влажни райони или през лятото въздухът сякаш задържа излишна влага. Ако не намалите влажността в дома си, това може да доведе до неприятни застоели миризми, лепкава кожа и други вредни въздействия върху бебето. Използването на пречиствател на въздуха ще помогне за поддържането на умерена влажност в помещенията.
Димът от кухнята, частиците от домашни любимци и химикалите във въздуха, проникващи в помещението, също могат да доведат до вредни последици. В сравнение с възрастен човек, едно бебе приема по-голямо количество вредни газове като отношение с телесното му тегло. Следователно, трябва да обмислите намаляване на употребата на продукти и химикали, съдържащи токсини. Използването на пречиствател ще помогне за подобряване на въздуха в помещението в дългосрочен план. LG PuriCare е безопасен, както за вас, така и за бебета, деца и домашни любимци.
Един от най- големите плюсове на LG PuriCare е, че на практика е безшумен. Не пречи на следобедната дрямка на бебето, както и на така нужния ви сън вечер. Освен това се управлява лесно и удобно през мобилния ви телефон с приложението LG ThinQ. То ви помага да настройвате, спирате, засилвате пречиствателя, дори докато сте на разходка в парка или на работа.
Тъй като прекарваме по-голямата част от времето си у дома, особено през студените месеци, е важно да инвестираме в качеството на въздуха, който дишаме вкъщи и да не правим компромис с нашето здраве и това на семействата ни. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар