Translate

понеделник, 2 декември 2019 г.

Елизабет Илчева изгуби третия си дуел във „Фермата: Нов свят“


Катето Евро, Диана Любенова, Асен Блатечки, Башар Рахал и Део са сред звездните гости на шоуто следващата седмица

Многодетната майка Веселка Маринова успя да отстрани ветерана в дуелите във „Фермата: Нов свят“ Елизабет Илчева в предпоследната битка на голямата Арена в този сезон на шоуто. След две победи досега, Бети изгуби дуела в събота вечер и напусна стопанството две седмици преди финала.
С резултат от 8 на 3 точки Веселка се приближи с още една крачка до голямата награда от 100 000 хиляди лева. В началото на дуела младата майка призна, че мисълта за това колко много би се променил животът й, ако спечели, е тежест за нея, но иска семейството и родителите й да се гордеят с това, което е постигнала.
„Знам, че дължа на моите родители и на моето семейство да стигна много напред не само от гледна точка на наградата, а и защото искам да се гордеят с мен. Не смятам, че ако не се върна като победител, ще бъдат разочаровани от мен“, призна Веселка. Тя уверено поведе в резултата в първите две игри на Арената, благодарение на физическата си сила и уменията, придобити в реалния й живот на село. С по-малко опит в цепенето на дърва, но със силно желание за победа, Бети успя да спечели третата битка, която се оказа прецедент в историята на предаването.
Предизвикателствата наречено „Мост и ябълки“ се превърна в изпитание не само за двете дуелистки, но и за екипа на продукцията, след като проблеми с реквизита наложиха спирането на състезанието на два пъти - първо заради неотстранен болт в една от гредите на дървената конструкция, а след това и по време на представянето на Веселка, когато се счупи пръчката, с която тя трябваше да взима връзки с ключове. Секундите, които двете изгубиха заради инцидентите с реквизита, бяха извадени от времето им за завършване на битката. С разлика от под 1 минута, Бети временно изравни резултата до 3 на 3 точки.
„Ще получа инфаркт. Никога не се е случвало такова нещо във „Фермата“, коментира извънредната ситуация водещият Иван, който в деня на дуела посрещна 40-ия си рожден ден.
Решаващата пета битка бе спечелена от Веселка, която благодарение на по-добра стратегия и напътствия от агитката си завърши играта с три минути по-добро време и се върна в стопанството с първа победа от дуела.  
С широка усмивка и думи на благодарност Елизабет се сбогува с подкрепящите я участници и зрителите, като призна, че е изпълнила мисията си в шоуто. Кого ще предложи за последен фермер на седмицата през този сезон, ще стане ясно в понеделник вечер.
В предпоследната седмица от предаването, в стопанството ще влязат някои от най-обичаните български звезди. Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев, Асен Блатечки и Башар Рахал ще бъдат само част от популярните личности, които ще прекрачат прага на „Фермата“ за първи път. Каква ще бъде тяхната мисия и колко време ще останат в шоуто? Гледайте „Фермата: Нов свят“ тази вечер, от 21.00 часа, по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар