Translate

четвъртък, 5 декември 2019 г.

Празнични ваучери за събитията от програмата на Новогодишния музикален фестивал очакват ценителите на музиката


Истински комплимент за ценители предоставят организаторите на Новогодишния музикален фестивал от НДК. Любителите на класическата музика ще могат да зарадват себе си, свой близък или приятел с празничен ваучер за 23 -те събития от програмата на Фестивала. Ваучерът е подходящ за коледен подарък на цялото семейство.
Зрителите ще могат да избират от два пакета – първият е на стойност 50 лв. и включва концерт по избор измежду концертите от нашата платинена селекция в зала 1: откриващия спектакъл Камерен оркестър на Театър Ла Скала – Милано; балетът „Дон Кихот“ от Лудвиг Минкус; концертното изпълнение на операта „Евгений Онегин“ от Чайковски и Празничният новогодишен концерт – „Вдъхновени от зимата“. Всяко едно от тези събития може да бъде комбинирано с други две по избор от специалните ни концерти в по-малките зали – клавирен рецитал на Антонина Бонева и младият пианист Теодор Пазов – „Баладите на Федерико Шопен“; „Имена от бъдещето“ – клавирен рецитал на Фидоси Керчев и „Новогодишен концерт за квартет“ – матине за деца и възрастни.
Вторият пакет е на стойност 30 лв. и включва достъп до четири от записите в кино „Люмиер Лидл“, които са с платен вход – запис на спектакъл от Ла Скала, Милано, 1985 година на „Аида“ от Верди със солист - Николай Гяуров; концертен запис от 1983 г. от гостуване на Виенската филхармония с диригент Херберт фон Караян в зала 1 с изпълнение на Брамс – Симфония №1 в до минор, опус 68; запис на операта „Дон Карлос“ на Верди от откриването на сезона на Парижката опера при Бастилията на 10 октомври 2017 г., с участието на Соня Йончева като Елизабет и концертен запис на световно известното оперно-поп трио Il Volo от участието им в Матера през 2019 година.
Всички други събития, посветени на годишнината на Николай Гяуров в кино „Люмиер Лидл“, както и концертът „Деца свирят за деца” на 20 декември в зала 6, са с вход свободен.
Ваучерите можете да закупите на място на касите на Билетен център – НДК.

Няма коментари:

Публикуване на коментар