Translate

четвъртък, 19 декември 2019 г.

Allterco Robotics с рекордни продажби от 800 000 евро от Черния петък


Иновативната IoT компания Allterco Robotics регистрира рекордни продажби от 800 000 евро само за един уикенд. Зад рекорда стоят над 68 000 продадени устройства Shelly онлайн в рамките на Черния петък и Черния уикенд тази година. Регистрираните продажби от 800 000 евро са впечатляващи и защото надхвърлят общия размер на продажбите на всички продукти за автоматизация на дома от линията Shelly за 2018 г. преди 29 ноември.
Най-голям брой потребители, възползвали се от намалението на Черния петък, са от Германия, следвани от Италия и Испания.
„Самите ние сме силно изненадани от търсенето през уикенда на Черния петък, тъй като не сме организирали никаква платена рекламна кампания. Резултатите показват, че Shelly вече е наложена марка за автоматизация на дома в Европа, което ни радва и същевременно ни задължава да вдигаме летвата още по-високо. В момента над 150 000 домакинства използват произведените от нас устройства за умен дом и на всяка минута в денонощието някой инсталира новo Shelly устройство“, сподели Димитър Димитров, CEO на Allterco Robotics.
Най-продаваните устройства Shelly в рамките на Черния петък са - Shelly 1 – мини смарт Wi-Fi реле, което може да автоматизира всеки дом или офис. Минималистичните му размери – 41x36x17 мм – го правят най-компактното устройство от този тип в света. Shelly 1 също е изключително практично и може да се монтира в стената зад всеки контакт или стандартен ключ за осветление, както и директно в електрическото табло. То е идеалният избор за всеки, търсещ решение, което може да се инсталира на по-малко от 60 мм дълбочина;
Shelly 2.5 – двуканално мини Wi-Fi реле за управление за ел. мотори,  гаражни врати, ролетни щори и друг вид товари до 10А;
Shelly Dimmer – устройство за управление на осветлението с възможност за прецизно димиране и автомачен контрол на осветлението в различните часове на денонощието.
Тази година Allterco Robotics спечели престижната награда Best of IFA 2019 на най-голямото технологично изложение в Европа. Наградата бе получена отново за мултифункционалните и иновативни продукти за автоматизация на дома Shelly. Това е поредният изключителен успех за Allterco Robotics и бранда Shelly през 2019 г., който затвърждава позицията на компанията на водещ разработчик на устройства за автоматизация на дома в Европа. Устройствата Shelly, чрез които на практика можете да контролирате всичко в жилището си, както и да следите консумацията на ток, са хит на над 90 пазара и също имат завоюван бадж Amazon’s Choice.

Няма коментари:

Публикуване на коментар