Translate

петък, 13 декември 2019 г.

ИСКАМ БЕБЕ“ В ТЪРГОВИЩЕ събира над 50 ин витро бебета на специален празник под надслов: „Джуджетата на д-р Димов“


Специални гости на събитието ще бъдат г-н Митко Стайков – областен управител на Търговище и д-р Дарин Димитров – кмет на Търговище

Д-р Даниел Димов - Шумен
Коледно тържество, организира екипът на Медицински център „Свети Иван Рилски“ – Шумен и Фондация „ИСКАМ БЕБЕ“.
Над 50 ин витро заченати деца – плод на усилията на екипа на д-р Даниел Димов – ще се съберат на едно място, за да отпразнуват идващия празник Рождество Христово и да благодарят на лекарите си за случилото се чудо – раждането на дългоочаквано дете.
Събитието ще започне на 14.12. от 11.00ч. с театрална постановка в Държавен куклен театър – Търговище и ще продължи със среща-разговор на екипа на МЦ „Св. Ив. Рилски“ - Шумен с щастливите родители на дългоочакваните деца, както и на двойки, които все още са в очакване на дете.
С предстоящото събитие, всички ангажирани с проблемите на двойките с репродуктивни проблеми в Търговище и региона, изразяват пълна подкрепа на кампанията „ПОСАДИ НАДЕЖДА“, инициирана от Министерство на земеделието, храните и горите и Фондация „Искам бебе“. В Търговище е един от пунктовете за продажба на живи елхички в подкрепа на каузата – за повече деца в България. С всяка закупена жива елхичка ще бъдат подпомогнати семейства, жадуващи своята рожба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар