Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

WIZZ AIR ще подкрепи движението MOVEMBER през 2019г.


Следете за мустаци на борда

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, се присъедини към движението Movember за 2019 г. за насърчаване на здравословния начин на живот и повишаване на осведомеността за значението на здравето на мъжете сред всички свои служители в офиса, кабинния и полетния екипаж.
Movember е водещата световна организация, ангажирана с промяната на нагласите спрямо здравето на мъжете. Думата Movember идва от думата за „мустаци“ /„mo“/ и „ноември“ и е годишно събитие, което включва предизвикателството към всички мъже да си пуснат мустаци през месец ноември. Целта на тази инициатива е да привлече общественото внимание към сериозни мъжки здравословни проблеми, като рак на простатата, рак на тестисите и самоубийствата при мъжете.
Когато бъде открит рано, процентът на преживяемост при рак на простатата е изключително висок – 98%. Но ако бъде открит късно, този процент спада под 26%. Ракът на простатата е вторият най-често срещан рак при мъжете в световен мащаб. Ако сте на 40 или повече години, трябва задължително да отидете на преглед, за да изследвате нивото си на простатно-специфичен антиген /PSA/.
Тази година за първи път WIZZ стартира вътрешен конкурс за всички колеги мъже, включително служители в офиса, кабинния и полетния екипаж, за отглеждане на мустаци.
Ще може да следите развитието на този конкурс в социалните мрежи, като следвате хаштаговете #Movember2019 и #WIZZMovember. Wizz Air приветства всички пътници да станат част от конкурса на WIZZ, като си направят селфи на борда с член на полетния екипаж с мустаци и го публикуват в социалните платформи, използвайки #Movember2019 и #WIZZMovember.
Йохан Айдхаген, главен HR директор в Wizz Air, коментира: „Изграждането на устойчива авиокомпания също означава насърчаване на здравословен начин на живот и повишаване на информираността на нашите колеги. Ето защо решихме да се присъединим към това движение през 2019 г. и да „пуснем мустак“. Гордея се с екипа на WIZZ, че участва в тази голяма инициатива и помага на мъжете да осъзнаят важността на редовните здравни прегледи. Също така призоваваме нашите клиенти от мъжки пол  да се присъединят към усилията ни не само като не използват самобръсначките си за един месец, но и като си направят селфи с мъжкия екип на WIZZ на борда и го споделят с хаштагове #Movember2019 и #WIZZMovember в техните профили в социалните мрежи. Предизвикваме пътуващите да открият всички WIZZ мустаци на борда.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар