Translate

петък, 29 ноември 2019 г.

Wizz Air е най-добрата нискотарифна компания в Европа според класацията на AirlineRatings


Wizz Air, най-зелената авиокомпания в Европа и водещ нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа, беше обявена за най-добрата нискотарифна авиокомпания в Европа в годишната класация на AirlineRatings за 2020г. - единственият в света уебсайт за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите. Класацията се счита за една от най-важните и уважавани в света на авиацията. За втора поредна година Wizz Air получава това престижно отличие.
Наградите „Авиокомпания на годината“ отличават най-добрите сред най-добрите в авиоиндустрията и служат за ориентир на пътниците при избора им на най-безопасните и най-добрите авиокомпании, с които да летят. Освен високачествено обслужване, най-добрите световни авиокомпании също трябва да са иновативни, да имат добра маршрутна мрежа и да предлагат високо ниво на безопасност. Всички награди се присъждат съгласно строги критерии за оценка, определени от редакторите на AirlineRatings, които заедно имат над 200-годишен опит.
Стивън Джоунс, изпълнителен вицепрезидент и заместник-изпълнителен директор на Wizz Air заявява:
-Щастливи сме, че получаваме тази престижна награда от AirlineRatings. Това още веднъж свидетелства за отдадеността на Wizz Air към клиентите, като ние непрекъснато инвестираме в подобряване на услугите си, предлагайки най-ниските възможни тарифи и непрекъснато разрастваща се мрежа от достъпни възможности за пътуване. Ние непрекъснато проучваме нови хоризонти, като същевременно продължаваме да бъдем социално отговорни и да следваме нискотарифен бизнес модел, докато напредваме по пътя към флотилия от 300 свръх ефективни съвременни самолети. Приятелският ни екипаж очаква с нетърпение да приветства всеки един от вас на борда на един от нашите млади и модерни самолети.
Wizz Air обяви до 30%* намаление за избрани полети, резервирани днес с неограничен период на пътуване.
Независимо дали искате да резервирате коледна почивка в последната минута, новогодишно празненство в непознат град или да избягате от зимния студ, като планирате полет до слънчева дестинация, сега е моментът да го направите като се възползвате от уникалната промоция на Wizz Air. Обширната мрежа на авиокомпанията може  предложи вълнуващи маршрути за всеки вкус. Тези, които резервират билетите си днес, също автоматично ще бъдат добавени към томбола, при която ще имат шанс да спечелят ваучер за пътувания в мрежата на WIZZ на стойност 1500 евро.
Независимо от дестинацията, която изберете, имайте предвид, че отстъпката до 30% е валидна само днес, така че българските пътешественици имат време до полунощ, за да направят резервация и да подарят на себе си или на близките си пътуване, което никога няма да забравят. В своята постоянно разрастваща се мрежа Wizz Air днес предлага богат избор от удобни полети до 48 маршрута от и до България. Дестинацията може да бъде една или много, изберете един от маршрутите от трите български летища София, Варна и Бургас, или от над общо 700-те други маршрути, достъпни в мрежата WIZZ.
--------
*30% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 29 ноември 2019 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи за избрани полети на Wizz Air без ограничение в периода на пътуване. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.
**Намелението е за еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси. Включена е една ръчна чанта /с максимален размер: 40x30x20см/. Чанта с колелца и всеки чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар