Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

Криминалният сериал „Кървави пари” с ексклузивна премиера във Vbox7.com


Хитовата немска поредица ще потопи зрителите в престъпния свят от 12 ноември

Вълнуващ и драматичен криминален сюжет ще предложи премиерният за България сериал „Кървави пари“ във Vbox7.com. Сериалът представя заплетената история на Марк Темпел, който живее със съпругата си и дъщеря си в Берлин и опитва всичко възможно, за да осигури финансово семейството си. >> https://bit.ly/346sq0O
Марк отчаяно се нуждае от пари, за да плаща наема и да се грижи за съпругата си, прикована в инвалидна количка след злополучен инцидент. Неговата подрастваща дъщеря пък се нуждае от силна бащина фигура, която да служи за пример в живота ѝ. Единствената останала възможност в тази трудна житейска ситуация е помощта от стари познати, заровени дълбоко в миналото на Марк, които се е надявал никога повече да не види.
Младият мъж по принуда става част от тъмен и неморален свят, който рязко контрастира на живота, който отчаяно се стреми да съхрани. Примамката се оказва още по-силна, отколкото Марк предполага. Той сключва сделка, която му помага да подсигури нужните финанси за няколко седмици, но в крайна сметка ще му коства много висока цена.
Водейки двойнствен живот, моралните му граници и неговият брак са подложени на изпитание. Вместо да оправи положението, в което семейството му се намира, той го влошава. Как ще завърши всичко това, проследете само във Vbox7.com.
Ще успее ли семейството да запази своя дом? И каква е цената, която Марк ще плати за двойнствения живот, разкъсан между семейството и подземния свят? Отговорите на всички тези въпроси ще разберете на 12 ноември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар