Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

LG отличени с награда за иновации на CES 2020


Официалнaта програма за успехи в индустрията CTA отново награди телевизорите LG OLED в категория „Най-добра иновация“

Асоциацията за потребителска технология /CTA™/ награди LG Electronics /LG/ за основополагащи успехи в технологиите и дизайна на Наградите за иновация 2020 CES® - с поредно отличие „Най-добра иновация“ за технологията зад LG OLED телевизори. За девета поредна година телевизорите LG OLED, домакинските уреди и флагшип телефоните получават награди за иновации CES, официалното признание в индустрията за иновативни продукти на глобалната сцена.
CES Най-добра иновация: Технологията зад телевизорите LG OLED отново получава признание с наградата CES „Най-добра иновация“ в категорията за видео дисплеи, спечелвайки тази най-висока чест за трети път през последните пет години. LG, най-продаваната марка OLED телевизори в света, създаде премиум телевизорите OLED, които предлагат перфектно черно, невероятен цвят и несравними възможности за високо динамичен диапазон.
LG Home Entertainment: Достойни за споменаване са и още две награди в категорията за иновации за 2020 г., които получи един от първите индустриални телевизори NEXTGEN, който ще бъде представен на CES 2020. Това е LG OLED телевизор, включващ ново поколения стандарт на ATSC 3.0, разработено съвместно с LG. Повече подробности за спечелилите продукти на LG в категорията Home entertainment - включително 8K и 4K Ultra HD телевизори, аудио и компютърни продукти - ще бъдат обявени на CES 2020 през януари.
LG Home Appliances: Награди за иновации на CES 2020 ще отидат и при редица нови домашни уреди на LG, сред които и впечатляващият хладилник LG InstaViewDoor-in-Door® с първата в индустрията функция Craft Ice ™. Други отличия за домакинските уреди на LG включват втора победа за системата за грижа за дрехите LG Styler с черно предно покритие, служещо за огледало, чисто новият преносим пречиствател LG PuriCareMini, както и много новости за пране, които ще бъдат обявени на CES.
LG мобилни телефони: Водеща награда на CES за иновации има и при мобилните устройства за новаторския смартфон с двоен екран LG G8XThinQ, който осигурява повече контрол и чисто и просто два еднакви OLED дисплея работят по-добре от един. Също така, награди получават смартфонът LG V50ThinQ 5G, който дава по-бързо и лесно свързване, стриймване, сърфиране, игри, споделяне и като цяло повече преживявания без ограничения. LG G8ThinQ разполага още с изискан минималистичен дизайн, иновативно аудио, нов хардуер и софтуер на камерата и най-модерното безконтактно управление и биометрични функции за сигурност.
CES Награди за Иновации: Собственост и производство на CTA, Наградите за иновации на CES е ежегоден конкурс, отдаващ признание на изключителния дизайн и инженерни решения в продуктите на потребителските технологии в 28 продуктови категории. Елитен състав от експертни съдии от индустрията, включващи членове на медиите, дизайнери и инженери, преглежда подадените материали въз основа на инженерните качества, естетиката и дизайна, функционалността и привлекателността на продуктите.
Пълният списък на наградите на LG за иновации ще бъде обявен заедно с пресконференцията на CES на LG в 08:00 PST на 6 януари 2020 г. в Лас Вегас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар