Translate

вторник, 19 ноември 2019 г.

Мусала Софт представи иновационни практики на ISTA 2019


Трима представители на Мусала Софт бяха лектори на деветото издание на технологичната конференция за иновации ISTA 2019 /https:www.istacon.org/. Компанията е един от основателите и организатор на събитието, посветено най-новите тенденции в софтуерното развитие и автоматизираното тестване. ISTA 2019 се проведе на 14-15 ноември в София и събра над 850 посетители, а участие в нея взеха над 25 лектори от водещи мултинационални компании.
Янчо Димитров, вицепрезидент „Иновации, стратегически клиенти и бизнес развитие“ в Мусала Софт, дискутира с гостите темата: „Да намериш /бизнес/ смисъл в автоматизираното тестване“. Основният аспект на лекцията му обхвана правилното преценяване в кои проекти би било удачно да се прилага автоматизирано тестване. Димитров има 20-годишен опит в бизнеса и технологиите, като в момента е фокусиран върху това как иновациите помагат на корпорациите и върху приложението на Blockchain, IoT, AI и Big Data технологии.
Георги Атанасов, директор „Технологични решения“ в Мусала Софт, говори по темата „Безстрашна миграция от монолитни към микроуслуги с платформа Redhat Openshift container“. В нея той разказа за общата работа с DevOps експерти и софтуерни архитекти върху мащабния проект по трансформиране на Self-Care портала за мобилния оператор А1.
Ангел Георгиев, ръководител „Технически обучения“ в компанията, разказа за „Бъдещето на образованието“ и допълни важността ролята на институциите, училищата и компаниите в него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар