Translate

петък, 15 ноември 2019 г.

FOX - Светкавицата - сезон 5


От 19 ноември, понеделник – сряда от 21:00 ч.
Премиера за България

До скоро 26-годишният Бари Алън /Грант Гъстин/ е живял нормален живот като следовател в централното полицейско управление. Всичко това се променя завинаги, когато ускорителят на частици от лаборатория С.Т.А.Р. се взривява, създавайки гръмотевична буря от тъмна материя, която удря Бари. Това му дава свръхскорост, превръщайки го в най-бързия човек на планетата – Светкавицата.
В последния сезон Бари беше спасен от екипа Спийд Форс на лаборатория С.Т.А.Р. – Кейтлин Сноу, Сиско Рамон, Харисън Уелс и най-добра му приятелка и жена Айрис Уест. Неговото завръщане обаче се оказа част от коварен план, ръководен от изключително интелигентния метачовек Мислителя, който създава нови метахора, които да използва за своите зли цели. Докато цялата планета е в опасност, Бари се състезава с изключително бързия ум на Мислителя.
Най-сетне Бари и Айрис могат да се насладят на новия си живот като младо семейство, когато биват посетени от Нора Уест – Алън, тяхната дъщеря от бъдещето, която е допуснала голяма грешка и има нужда от помощта им.
Когато Бари и Айрис срещат Нора, животът им се преобръща с главата надолу. С нейната поява става ясно какъв завет е оставил всеки от членовете на екип Светкавица в бъдещето. Докато Нора идеологизира Бари и неговото наследство, тя изпитва и мистериозна ненавист към Айрис. Екипът се опитва да помогне на Нора да се върне в нейното време и открива, че появата ѝ влияе на времевата линия, което води до ранната поява на най-безскрупулния, зъл и безмилостен враг, пред който екип Светкавица се е изправял досега – Цикада.
Участват:
Джесика Паркър Кенеди като Нора Уест-Алън
Крис Клайн като Цикада
Том Кавана в ролята на д-р Уелс
Джеси Л. Мартин като детектив Джо

Няма коментари:

Публикуване на коментар