Translate

петък, 1 ноември 2019 г.

Сюреалистични изпълнения и златен бутон от Любен Дилов-син - тази неделя в „България търси талант“ по bTV


В неделя от 20:30 часа по bTV танцьори и музиканти от всички жанрове ще взривят голямата сцена на „България търси талант“. Невероятни гимнастически представяния, красиви костюми, нестандартни хореографии и спиращи дъха илюзии ще възхитят Ицо Хазарта, Катерина Евро и Славена Вътова. Строгият, но справедлив Любен Дилов-син ще бъде категорично убеден от състезател за наградата от 50 000 лева да даде златния си бутон.
Пълна отдаденост към усъвършенстването, емоции на крачка от успеха , болка от щастие и искрени аплодисменти ще видят зрителите на „България търси талант“ в неделя по bTV. Напрегнато съревнование между претенденти за най-изявената дарба от едно населено място, развеселяващи и „разгонващи фамилията“ изпълнения ще вълнуват жури и публика. На сцената на шоуто ще бъде дадена заявка за „крал“, а дебюта си ще направят прочувствени авторски композиции, които могат да разплачат цялата зала.
Човек с десетки дипломи и „анонимен“ артист ще представят номера, които те карат да се съмняваш в здравия си разум. Хвърчащи салфетки, амалгама от дигитална реалност и действителност, мащабни уреди и реален шанс за превръщане на мечтите в реалност ще направят неделната вечер по bTV спектакъл за цялото семейство. Екзотични артисти от Европа и Южна Америка, директен диалог с произведения на журито и дебютиращи заложби ще провокират Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син да сблъскат оценките си.
В „България търси талант“ своите възможности ще проверят стари познайници, световни шампиони и малки „акули“. Битката с предразсъдъците, категоричната демонстрация на класа и емоционалният разказ за един живот с пръсти ще пренесат зрителите на bTV в нови светове. За наградата от 50 000 лева и звездната титла ще се борят анти-стрес терапия, чудеса, които те карат да се замислиш, сюреалистични прояви на семейна любов, рисковани акробатики и нетипични за размерите таланти.  
Как Катето Евро подслажда живота на колегите си, защо Сашо Кадиев пали огън на сцената и какви са били детските мечти на Ицо Хазарта? Какво може да накара Даниел Петканов да се хване за главата и какво - да „завърти главата“ на Славена Вътова? Кой ще заслужи най-високата оценка на Любен Дилов-син и ще отиде директно на финала - в неделя в „България търси талант“.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар