Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

Bridgestone се завръща на Agritechnica 2019


Bridgestone, най-голямата компания за производство на гуми и каучукови изделия в света, се завръща на Международното изложение за селскостопански и градинарски машини - Agritechnica. Провеждайки се от 10 до 16 ноември в Хановер, Германия, Agritechnica е идеалното място за представяне на марките за селскостопански гуми Bridgestone и Firestone, със специален акцент върху два нови продукта: Bridgestone VX-TRACTOR и Firestone Performer Extra.
Откакто марката Bridgestone стартира на пазара за първокласни селскостопански гуми през 2014 г., гумите на компанията получават признание за съчетанието на производителност и ефективност, като същевременно намаляват компактирането на почвата. Комбинацията между отличното сцепление и тракция, иновативният дизайн на ребрата, по-високата устойчивост на износване и замяната на ароматните масла с устойчиви растителни масла в смесите на гумите, постави нови стандарти за селскостопанските гуми.
Най-новото попълнение в гамата на Bridgestone и ключов елемент в щанда им /Зала 3 - Щанд C09/) - новите Bridgestone VX-TRACTOR, не прави изключение: „Гамата първокласни гуми VX-TRACTOR на Bridgestone е проектирана за оптимално представяне както в нивите, така и по пътя. Тя комбинира висока товароносимост с отлично сцепление и издръжливост“, споделя Марк Сандърс, Генерален мениджър AG в Bridgestone EMEA.
Проектиран в Европейския център за научноизследователска и развойна дейност на Bridgestone в Рим и произведен в съоръженията на Bridgestone в Испания, VX-TRACTOR е създадена за отлично представяне. С устойчив каркас и дълги, дълбоки ребра на протектора, тя съчетава изключително сцепление с изключително дълъг експлоатационен живот. В края на 2018 г. е пусната на пазара в различни размери, а от 1 ноември 2019г. ще бъдат налични 39 допълнителни, като броят им ще достигне общо 47 размера до май 2020 г. Новите размери, които ще бъдат представени на Agritechnica, включват три 16-инчови размера гуми за предни джанти, които са специално разработени за приложения в лозя и ще бъдат налични на пазара през първото тримесечие на 2020 г.
VX-TRACTOR вече получава страхотна обратна връзка от клиентите. „Поставих VX-TRACTOR гуми на моя Fendt 722 и съм изумен от дългия експлоатационен живот на гумите, въпреки че вършим предимно тежки пътни дейности“, казва г-н Даниел Шмит, Управляващ директор на Gebrüder Schmitt GmbH Waibstadt-Daisbach.
На Agritechnica 2019 също така ще бъде представена и Bridgestone VT-TRACTOR, проектирана да помогне на фермерите да повишат производителността при прибирането на реколтата, като същевременно запазва почвата и препитанието им. VF технологията в основата на продукта намалява компактирането на почвата за по-добро отглеждане на културите, по-бърза работа и транспортирането на по-тежки товари. Тя може да направи всичко това с разход на гориво едва 36 литра на 50 хектара.
Портфолиото на Firestone също ще има силно присъствие на щанда на Bridgestone. Синоним на здравина и надеждност на пазара на селскостопански гуми в продължение на повече от 100 години, Firestone създава решения, които повишават ефективността и дават на фермерите по-устойчив начин на работа. С цяло поколение висококачествени и надеждни селскостопански гуми, гамата Firestone отговаря на почти всяка нужда на европейския пазар на трактори.
Друго нововъведение на пазара е Firestone Performer Extra. Тези гуми са наследници на настоящата продуктова гама Performer и се отличават с подобрена смес на протектора, която кара гумите да издържат още по-дълго. Пълната гама Performer Extra ще бъде въведена поетапно след началото на 2020г.
На щанда на Bridgestone също ще бъде представена пълната гама от продукти за селскостопански приложения, включително гумени вериги Bridgestone AG за големи трактори. Bridgestone ще представи специална тежкотоварна верига, разработена специално за и изпитана детайлно върху тракторите Challenger MT-Series и John Deere T series. Постоянните технологични разработки и натрупаният опит в развитието на гумените вериги позволяват на Bridgestone да проектира и произвежда първокласни AG гумени вериги за висок клас трактори. Надеждността, сцеплението и издръжливостта са в основата на представянето на веригите Bridgestone.

Няма коментари:

Публикуване на коментар