Translate

петък, 15 ноември 2019 г.

Климатикът – оръжието срещу грипа?


Със старта на грипния сезон несъмнено започваме да си задаваме десетки въпроси около нашето собствено здраве и това на семейството ни. Запасяваме се с витамини, имуностимуланти, подбираме дрехите в гардероба и увеличаваме консумацията на плодове и зеленчуци. Може ли, обаче, климатикът вкъщи да се окаже силно оръжие срещу грипа?
Така например фините прахови частици са причина не само за грипни заболявания, но също така водят и до влошаване на състоянието на хора с дихателни и белодробни проблеми. Филтриращата система на LG DELUXE /R32/ - DUAL Inverter, обаче, е разработена така, че да улавя праховите частици с размер над 10 μm и да отстранява алергените във въздуха, като домашните акари, за да осигури по-чиста и по-здравословна среда.
Освен това един от най-често срещаните проблеми е наличието на бактерии, които в затворена среда се разпространяват скорострелно. Климатиците могат да се преборят с бактериите у дома, пречиствайки ги напълно. Доказано е, че йонизаторът на LG ARTCOOL /R32/ DUAL Inverter стерилизира на 99% от полепналите бактерии за 60 минути.
Да, определено през по-студените сезони трябва да се обличаме по-топло, да приемаме витамини и да внимаваме, защото шансовете да се разболеем не са никак малки. Сред оръжията срещу гриповете, обаче, несъмнено се нареждат и климатиците, а за още по-силна защита винаги можем да разчитаме на пречиствателите за въздух като LG PuriCare, които успяват да пречистят и най-фините прахови частици, разполагайки с 360º филтрираща система с 6 степени на пречистване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар