Translate

вторник, 5 ноември 2019 г.

Михаела Филева - в ново професионално начинание


Изпълнителката представя света на Кока-Кола Хеленик в България, като влиза в различни роли от дейността на компанията у нас

Михаела Филева се включи в специален проект на Кока-Кола Хеленик в България, чрез който стана част от екипа на компанията и влезе в света и ролята на търговски представител, финансист, ИТ специалист и се включи в производството на емблематичните безалкохолни напитки в производствения център в Костинброд.
Музиката е моята страст, но определено Кока-Кола Хеленик ме въвлече в изключително кариерно преживяване! Приех това предизвикателство, защото много исках да разбера какви са хората, възможностите за развитие и атмосферата в голяма международна компания. Най-ценното за мен е, че се запознах не само с работата на различните отдели, но и с уникалните професионалисти в тях, от които научих много и които със своето позитивно отношение и енергия ме накараха да се почувствам част от екипа“, споделя изпълнителката.
Поредица от няколко видеоклипа, които представят пълното професионално преобразяване на Михаела, са част от интерактивната дигитална платформа Discover Coca-Cola Hellenic, която дава на всеки регистрирал се възможността също като изпълнителката да влезе в света на Кока-Кола Хеленик в България, като същевременно научава повече за компанията, забавлява се с различни игрови предизвикателства и печели награди. Михаела се впуска в ежедневната работа на търговски представител, справя се със сложните финансови операции, участва в разработването на иновативно ИТ решение и става част от магията на производствения процес на емблематичните напитки в Костинброд.
В глобален мащаб Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани оперира на 28 пазара, разположени на 3 континента и за шеста година е обявена за най-устойчивата компания за напитки в Европа според Индекса за устойчивост на Дау Джоунс /DJSI/. Любопитен факт е, че „актьорите“ във видеоклиповете са служители на компанията, а сценариите – също написани от тях, се придържат към реални бизнес ситуации от работното им ежедневие.
В България компанията предоставя възможността на над 1750 души да се развиват в разнообразни кариерни направления и да трупат професионален опит и знания както в страната, така и в чужбина.
У нас дейностите на компанията включват бутилиращ бизнес с два производствени центъра в Банкя и Костинброд, където по-рано тази година беше открита нова линия за PET бутилки на стойност 40 млн. лв., превърнала го в един от най-модерните производствени центрове във всички 28 държави от Групата Кока-Кола Хеленик; услуги в областта на счетоводство, финанси, човешки ресурси и управление на бизнес данни; роботизация и автоматизация на процесите /RPA/, както и модерни ИТ решения и иновации, подпомагащи бизнеса на цялата Група.

Няма коментари:

Публикуване на коментар