Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

Alekssa стартира самостоятелна кариера с „Краен срок“


Новата песен на певицата ще се излъчва по ТВ Планета и ТВ Планета HD

„Краен срок“ и ново начало за поп-фолк певицата Alekssa. Изпълнителката започва самостоятелна кариера с едноименната песен и с нов артистичен псевдоним, с който ще представи новия си проект. Клипът се завъртя в ефира на ТВ Планета Пайнер на 07 ноември 2019 г. в 20:00ч. и по Планета HD в 22:00ч. Клипът ще се излъчва и в ефира на Hit Mix Music TV и DSTV, а скоро „Краен срок“ ще завърти и по радиостанциите.
Текстът на песента е написан от талантливата Лора Димитрова, а музиката и аранжиментът са дело на Радомир Кишев. Алкесса идва с нов имидж и различно излъчване –  провокативното, характерно за нея досега, вече фон на Барби – инстаграмската визия на певицата в клипа към песента.
А той е дело на Данчо Петков. Видеото е заснето на няколко локации, като е използван дори дрон, който е би нужен за кадрите, направени на магистрала край столицата.
Идеята за песента се ражда още през лятото, когато започват и първите стъпки по записването й и създаването на клипа. Тя е в стила на модерния поп-фолк с дискотечен ритъм и етно елементи. Заснемането на видеото е било в няколко етапа от по няколко дни, а един от снимачните дни е продължил повече от 24 часа.
„Въпреки часовете, прекарани пред камерата, не чувствах умора – бях заредена с толкова адреналин, че чак след края на снимките осъзнах колко време бяхме работили. Тази песен е важна за мен и дадох наистина много за нейната реализация.“, споделя Alekssa.
Видеото може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=_cnlSJbvWCE

Няма коментари:

Публикуване на коментар