Translate

неделя, 24 ноември 2019 г.

9-годишният барабанист Борис Иванов репетира почти денонощно за полуфиналите на "България търси талант"


Той сподели, че след изпълнението си на кастингите се е случило нещо уникално – всички приятели и близки го хвалят и изразяват подкрепата си за предстоящите му изяви на път към големия финал и наградата от 50 000 лева. Малкият музикант сподели още, че много се е притеснявал преди да излезе на най-голямата сцена за дарования в страната, защото това е бил неговият дебют. А сега, когато ще се изправи пред милион зрители, които ще гласуват за него със SMS, се подготвя много усилено, за да се представи отлично.
Неговият учител по барабани Боян Георгиев – Бонзи, познат като част от Odd Crew и син на Васко Кръпката, разказа, че е препоръчал именно Борис, тъй като малкият вече има богато портфолио с кавъри на парчета на титани като Judas Priest, Nightwish и Godsmack. Той оценява вроденото му чувство за ритъм, но много повече - огромното му трудолюбие. Бонзи разказа, че основен проблем в изграждането на връзката между учител и ученик е изграждането на доверие, което с Боби се е случило много бързо и естествено.     
Боби бе категоричен, че винаги е харесвал барабаните и още преди да започне уроците при Бонзи е усещал, че му се отдава да свири на тях.Той  показа /в студиото на „Преди обед“/ клипче, на което се упражнява още от бебешка възраст. Има детски барабани от 3-годишна възраст, а големия сет получава на 7-години. Свири при всяка възможност в сервиза на баща си и превръща колегите му във фенове. Големият му брат му акомпанира на китара, а баща им, покрай тях, започва да овладява бас китара. Мъжете в семейството сформират и собствена банда, която са кръстили "Чоко, бате и тате" и свирят „бавен и тежък метъл“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар