Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

Бухалът не успя да влезе в топ 7 на маските в „Маскираният певец“


Почти месец преди финала, Валентин Михов напусна шоуто

Телевизионното шоу, в което има много напрежение, но и настроение, и тази събота не изневери на стила си и поднесе голяма доза забавление за зрителите. За първи път на сцената на „Маскираният певец” видяхме всички оставащи маски. На Бухала обаче не достигна малко, за да влезе в топ седем. След оспорван финал с Шапката,  Валентин Михов бе принуден да разкрие самоличността си снощи. Последната песен, която той изпя на сцената на най-мистериозното шоу, бе „Мурка” на популярния руски изпълнител Владимир Висоцки.
Валентин Михов е известен български футболист и футболен деятел. Заемал е позицията президент в Българския футболен съюз и в Професионалната футболна лига. Любопитен елемент от неговата богата професионална биография е, че е носител на най-високото държавно отличие в България - орден „Стара планина" за изключителен принос в областта на физическото възпитание и спорта. Видимо развълнуван от участието си в шоуто, Михов сподели: „Искам искрено да благодаря на професионалния тим, който създаде това предаване и на неговия стратег Магърдич Халваджиян. Никога не съм пял, стараех се като ученик. Благодарение на музикалните корифеи на това предаване, направих нещо, което хората оцениха. От все сърце желая успех на оставащите маски. Има големи таланти сред тях. Да ви се похваля - пред вас стои единственият жив човек, който е минал цялата йерархия на футбола в Европа.“ Той благодари на зрители на NOVA за активната позиция и любопитството, с което следят прекрасното предаване „Маскираният певец”. Повече за участието на Валентин Михов в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 11 ноември, когато той ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.
Следващата събота – шоуто, в което всяка известна личност в България е заподозряна в участие, продължава. Тогава на сцената ще видим новите изпълнения на Розата, Кукера, Пчелата, Гарвана, Шапката, Пилето и Принцесата. Нека заедно да разкрием мистерията кой се крият под тези маски и кои от тях ще стигнат до финала. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България в събота /16 ноември/ от 20:00ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар