Translate

понеделник, 18 ноември 2019 г.

БНП Париба Лични Финанси стартира специална „Зелена оферта“ за кредит за покупка на електромобили с лихва от 6%


Според проучването „Observatoire Auto 2019“ 85% от хората в 16 държави
вярват, че бъдещето е на електромобилите

БНП Париба Лични Финанси стартира в България специална оферта за покупка на електромобили с потребителския си Автокредит. Компанията има за цел да стимулира използването на „чисти“ коли, което ще допринесе за подобрение на околната среда. С новата оферта хората ще могат да закупят еко автомобил на цена до 80 000 лева и да се възползват от период на изплащане до 10 години при преференциални условия. Лихвата е изгодна и започва от 6%. Процедурата за кандидатстване е изключително удобна, като одобрение на заявлението за кредит може да бъде получено до 1 час, а средствата за покупката постъпват в сметка на клиента в рамките на един работен ден. Други предимства са, че компанията финансира до 100% от стойността на автомобила и колата става собственост на клиента веднага.
Новата оферта на БНП Париба Лични Финанси отговаря на търсенето на хората с отговорно отношение към планетата и им предоставя възможност да заменят традиционния си автомобил с колите на бъдещето. Това е световна тенденция, която се потвърждава от голямото международно проучване на BNP Paribas Personal FinanceObservatoire Auto 2019”. То показва, че все повече хора по света планират да използват екологични автомобили. Според 89% от хората, електромобилите ще намалят замърсяването в големите градове, 85% от хората в 16 държави вярват, че бъдещето принадлежи на електромобилите, а 43% биха желали да си купят такъв автомобил в следващите 5 години. Според 86% от хората, карането на електромобил доставя удоволствие. Важна причина за покупка е и, че поддръжката на тези автомобили е значително по-евтина според 68% от участниците в проучването. Други 56% вярват, че електромобилите се чупят по-рядко в сравнение с традиционните, а за 85% основна причина да закупят електромобил е отговорността към околната среда.
Стартът на специалната оферта за покупка на електромобили е резултат от политиката на BNP Paribas Personal Finance да подкрепя устойчивото развитие. По света компанията инвестира милиони евро в проучвания на промяната на климата, в подкрепа за екологични проекти по целия свят и в инициативи за повишаване на отговорното отношение към биоразнообразието. В България компанията подкрепя международни проекти като European Mobility Week и стимулира служителите си да участват в засаждане на нови гори и в кампании като „Да изчистим България заедно“.
Във връзка със старта на „зелената оферта“ на БНП Париба Лични Финанси, управителят на компанията в България Жозе Салойо заяви: „Като един от двигателите на промяна през последните десетилетия, нашата компания развива и прилага устойчиви практики, които помагат за опазването на околната среда. Стартът на „зелената оферта“ за автокредит е продължение на тази политика и резултат от желанието ни да предоставим достъпно финансово решение, което насърчава устойчивото потребление и помага както на клиентите, така и на партньорите ни. Хората в България могат да си купят модерен електромобил при изгодни условия с фиксирана лихва и да шофират с удоволствие, като в същото време намаляват замърсяването на въздуха. От друга страна, с предлагането на атрактивни възможности за покупка на такива коли, бизнесът на търговските ни партньори има потенциал за допълнителен ръст.“


Няма коментари:

Публикуване на коментар