Translate

петък, 18 октомври 2019 г.

Нов детски кът в Serdika Center с анимация и забавления за деца от 2-годишна възраст


Над 15 нови магазина и ексклузивни брандове в търговския център

Serdika Center предлага нов вид преживявания за всички свои посетители. Ресторантът от ново поколение Ginger Layout осигурява безупречно качество на услугите, като същевременно осигурява комфорт за родителите. Докато прекарват времето си в приятна обстановка, децата от 2-годишна възраст могат да се забавляват в просторен и атрактивен детски кът.
Ginger Layout разполага с 330 места, като 110 от тях са отделени в целогодишна градина. Детският кът е разделен за забавление за най-малките с басейн с топки, маси за рисуване и меки кубчета за развиване на фината моторика. В сектора за деца над 4 годишна възраст на разположение е лабиринт-джунгла на 3 нива с пързалки, тунели и любимото забавление за децата – плетена люлка.
Третата зона е компютърната – тя е за най-големите и предлага игри на PlayStation, компютри и над 400 игри от най-ново поколение.
Тази година над 15 магазина имат премиера в Serdika Center. Сред тях са първият от ново поколение магазин у нас на Asics. Eксклузивните брандове са представени от Delirium Exclusive Boutique, който предлага декоративна и бяла козметика на марки като La Mer, Tom
Ford Beauty, Jo Malone London, Prada, Confidential by Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo Exclusives и други. Единственият магазин на Steve Madden също се намира на територията на търговския център на етаж 0. Нов дом в Serdika Center има и испанският моден гигант Mango и превърналите денима в абсолютен моден диктатор - Levi’s.

Няма коментари:

Публикуване на коментар