Translate

четвъртък, 10 октомври 2019 г.

Един от най-награждаваните сериали „Черна роза“ започва по NOVA


Цялата история зрителите ще могат да проследят с премиерните епизоди по NOVA от  понеделник до петък

Един от най-успешните и награждавани сериали ще грабва зрителското внимание всеки делничен следобед от 14 октомври / понеделник/ 15.00ч. Новият вълнуващ сериал по NOVA „Черна роза“ разказва за живота на млада жена, която никога не е излизала отвъд стените на дома си, и един мъж, изоставил я, за да живее в лъжа. Сега тя трябва да се изправи заради децата си и новото начало. Цялата история зрителите ще могат да проследят с премиерните епизоди по NOVA всеки делник в 15.00 ч.
"Черна роза" представя сблъсъка на красивата Ебру, попаднала в екстремна ситуация с консервативните порядки в Югоизточен Анадол. Тръгвайки да търси изчезналия си съпруг Мурат, тя заминава за родното му място, където хората живеят според вековните традиции. Семейството му, богатата и влиятелна фамилия Шамверди, я посреща враждебно не само заради това, че тя и трите й деца идват от съвсем различен свят, който ги плаши и им е трудно да приемат, но и защото се опасяват, че всичките им дълбоко пазени тайни ще излязат наяве.
Серийният хит получава цели 19 престижни телевизионни награди за най-добър драматичен сериал, както и за сценарий, режисура, музика и за актьорско изпълнение. Самият сценарий е по идея на Еркан Бингьорен и е изработен в екип с още десет сценаристи. Режисьор е доказалият се в жанра Мурат Сарачоглу, който е добре познат на зрителите от работата му по „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“.
Главната роля на Ебру е поверена на звездата от хитовия сериал „Сълзи над Босфора“ - Едже Услу. За участието си в „Черна роза“ чаровната актриса очаквано печели награда за най-добра женска роля. Друга голяма знаменитост в новата поредица по NOVA е Шериф Сезер, изпълнила сложния образ на Кадрие - „майката“ на голямата фамилия. Българската публика ще я разпознае от хитовите романтични сериали „Сезони на любовта“ и „Памуковата принцеса“. В момента Шезир е горд носител на почетни награди от международни филмови фестивали, сред които „Златна палма“ от Кан и „Сребърна мечка“ от кинофестивала в Берлин.
Новият сериал "Черната роза" е чувствен разказ за прераждането на една жена в далечни земи. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар