Translate

четвъртък, 24 октомври 2019 г.

Премиерни и хитови хорър заглавия по KINO NOVA в седмицата на Хелоуин


Предизвикай себе си от 28 октомври до 3 ноември всяка вечер в полунощ

В духа на Хелоуин филмовият канал KINO NOVA отново ще предизвика зрителите със спиращи дъха филми на ужасите в седем поредни вечери от 28 октомври до 3 ноември, в полунощ. Освен хитови филми, феновете на хорърите ще могат да видят и редица премиерни заглавия, които ще предизвикат емоционално и визуално сетивата. А в четвъртък, на самия Хелоуин, от 21:00 ч по KINO NOVA предстои премиерата на приключенската фантастика с участието на Кейт Бланшет и Джак Блек - „Мистерията на къщата с часовника“. В нея сиракът Луис Барнавелт заживява при чичо си, който се оказва магьосник и двамата се впускат във вълшебно приключение, опитвайки да спасят света от унищожение.
На 28 октомври, понеделник, от 00.15 ч. начало на Седмицата на Хелоуин поставя премиерният филм „Живот сред сенки“. След кончината на майка им, четирима малолетни ще потърсят убежище и сигурност в изоставена хижа. Място, което крие сред стените тъмни и страховити сили…
Следва отчаяният опит на семейство Ламбърт да направи всичко по силите си, за да разкрие тайната на своята необяснима връзка с отвъдния свят. Изходът от мистериозната ситуация ще стане ясен във второто екранно предизвикателство „Коварен капан: част 2“ на 29 октомври, вторник, от 00.15 ч.
Третото предложение за седмицата – "Избави ни от злото" предстои на 30 октомври, сряда, от 00.50 ч. Базирано на книгата на Ралф Сарчи и Лиса Колиър Кул, то разкрива преживяванията на проблемен полицай /Ерик Бана/ от Ню Йорк и необикновен свещеник /Едгар Рамирес/, които започват борба срещу плашещи и демонични същества.
Премиерата на хоръра „Злото е призвано“ задълбава по страховит начин темата за екзорсизма. Когато свещеник е арестуван за убийството на монахиня, млада разследваща журналистка се осмелява да разбере каква е истината – убил ли е наистина психично болен човек или е загубил важна битка с необяснимо и ужасяващо присъствие. Истината ще бъде разкрита в четвъртък на 31 октомври, от 00.15 ч.
В петък от 00.00 ч. филмът "Непознатите: жестоки игри" ще проследи пътуването на едно семейство, което поема страховит обрат. Джоханес Робъртс е режисьор на тази лента, вдъхновена от хита "Непознатите" от 2008 г.
„Злите мъртви“, римейк от 1981 година, ще предизвика сетивата на зрителите на 2 ноември от 00.10 ч. Хитовата лента разказва за група приятели, които попадат в отдалечена къща в гората. Скоро обаче разбират, че са станали жертви на различни свръхестествени същества с
демонични сили.
Седмицата на Хелоуин ще завърши с премиерата на „Пожелай си нещо“. В неделя, 3 ноември, от 00.15 ч. звездата на серийния хит по действителен случай „Деянието“ - Джоуи Кинг, влиза в образа на невзрачна ученичка, в чиито ръце попада изпълняваща желания кутия. Всичко се развива добре, докато близките й не започват да умират един по един.

Няма коментари:

Публикуване на коментар